Wpis z mikrobloga

@vieveble Zabawne. Brzmisz, jakbyś robił kopiuj/wklej tekstu do randomowych sytuacji. Typowe dla dzisiejszego człowieka, który nie posiada własnej osobowości, tylko wykrzykuje zasłyszane hasła.
  • Odpowiedz
  • 2
@Dejvidek25: Technologię tworzą ludzie w oparciu o wiedzę zdobytą dzięki odkryciom poprzedników. Jeżeli znaczna ilość społeczeństwa będzie podkopywać te fundamenty, to technologia będzie rozwijała się wolniej. Weźmy sobie ruch antyszczepionkowy, dzięki któremu zmagamy się z nawrotem chorób np. krztuśca. Weźmy sobie ekoterrorystów z ostatniego pokolenia powodujących paraliże komunikacyjne. Weźmy sobie rodziców zmieniających płeć nieletnim dzieciom, często doprowadzając do tragedii życiowych, a już na pewno do spadku demografii w krajach rozwiniętych.
  • Odpowiedz
a ich osiągnięcia naukowe zakończyły się na odkryciu 2137 płci

@EnzoMolinari: tak było, dzisiaj w Polsce spotkałam się z 20 osobami i każda była innej płci xD

XDDDD a to podobno lewaki żyją w wyimaginowanym świecie XD nawet mi was nie żal prawaczki
  • Odpowiedz
@butelka-korek: spróbujmy przeanalizować co tu zaszło. Wykopek dostał sygnał do mózgu, że ktoś wyśmiewa trans-paranoję prawaków, więc uznał, że ja jestem trans (tak zwany chochoł), dlatego mimo że widzi różowy pasek to pisze o mnie "śmieszny" i "mądry". Psycholog to musi was rozpracowywać jak dzieci xD Łatwiutko, równie dobrze mogłabym grać w szachy z psem, chociaż wg teorii Korwina nie powinnam mieć szans w szachach z chłopami
  • Odpowiedz