Aktywne Wpisy

bartlomiej_rakowski +318
Ja już gotowy, pół godziny mi zajęło zapakowanie butelek, tj. odkręcenie każdej, nadmuchanie, zakręcenie i ułożenie do wora (bo po pół roku co poniektóre się mocno zassały). Aż musiałem wziewy wziąć bo mnie płuca i krtań spuchła od dęcia w butle xD Wyszły 3x pełne worki 150L. Już wiem, że nie dostanę za to 150 zł, a z 15 zł bo bym ich z torbami puścił xD dzięki @ChlopoRobotnik2137 za weryfikację.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
NissanZ32 +117
#systemkaucyjny w #szwajcaria a raczej jego brak. Praktycznie każdy sklep który sprzedaje produkty w plastiku ma obowiązek je też przyjmować. W praktyce oznacza to, że każdy sklep poza jakimiś mikro żabkami ma pojemniki na butelki PET i pojemniki plastikowe np. po płynie do płukania prania. Nie ma żadnej kaucji, butelka może byc zgnieciona. Wystarczyłoby zrobić coś takiego, w połączeniu z tradycyjnymi kubłami na plastiki pod blokami. No ale
źródło: image
Pobierz

Chciałbym znaleźć cel w życiu zawodowym, zmienić pracę magazyniera na coś bardziej ambitniejszego i zdrowszego. Niestety mój brak umiejętności i hobby nie pozwala mi stąd uciec.
Ewentualnie może jakieś książki / kanały na YouTube, które gdzieś tam naprowadzą na właściwe tory.
Do korpo na jakieś entry-level stanowisko to chyba ciężko będzie się dostać? Powiedzmy że znając tylko angielski na B1 i offica?
#pracbaza #praca #kiciochpyta
Najchętniej to bym chciał coś pomiędzy gdzie np pracujesz 4 godzin w
Praca gdize pracujesz 4 godziny fizycznie i 4 za biurkiem to nie istnieje :D a jakbys co chcial a nie wiesz co to studia zaoczne + praca to jest najlepsze rozwiazanie. studia wybierz takie, ktore Cie interesuja.
Brak studiow to jest najgorsze co
Co do pracy to może źle określiłem, wiem że ciężko o taką pracę miałem bardziej na myśli to że gdzieś w ruchu jesteś, coś tam wynieść, przynieść, pozamiatać, po coś iść piętro wyżej itp
Ogólnie to nie skreślam studiów, ale jak już wspomniałem. Nie chce iść na jakiś kierunek dla samego pójścia, żeby tam się męczyć i co gorsza nawet roku nie skończyć.
@handstander: nie no z takim podejsciem to wybierz jednak magazyn.