Aktywne Wpisy
Boroborro +74
Robię pulpeciki mięsne z Ikea i w środku znalazłem takie coś, co to jest? XD wygląda dość dziwnie, brudzi bardzo palce ale nie pachnie jakoś intensywnie bo jest zamrożone jak widać. To normalny składnik tych pulpetów? XD czy pisać do ikei. W komentarzu drugie foto #zakupy #ikea #jedzenie #pomoc #pytanie #polska #dieta

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sawardega +160
Szanowne Wykopki
Przepraszam, ale przegrałem.
Z uzasadnieniem się nie zgadzam, ale mogłem dziś tylko słuchać.
Będę apelował i wierzę w ostateczne zwycięstwo.
Przepraszam, ale przegrałem.
Z uzasadnieniem się nie zgadzam, ale mogłem dziś tylko słuchać.
Będę apelował i wierzę w ostateczne zwycięstwo.

źródło: 5007D240-ADA6-4555-858F-BD83C23B48BB
Pobierz
Po miesiącach walki z samym sobą pogodziłem się że jestem Bi. Zaczęło się w 2021 od fascynacji femboyami i trans kobietami. Potem poszło dalej. Chciałem brać kobiety, femchłopców i transki ale kurde ciężko było zachowując zdrową psychikę pogodzić się że nachodziły mnie myśli by penetrował mnie facet. Miałem raz nawet sen e-------y o tym. Najlepsze jest to że zwykli faceci mnie nie kręcą z ciała czy platonicznie. Penisy też mnie nie kręcą. Jakby mi kobieta miała wkładać d---o to była by dla mnie żadna przyjemność. Kręci mnie i to bardzo że ktoś by się mną podniecał na tyle że chciałby we mnie włożyć i nie wiem czy to normalne :( Są tu jakieś bi chłopaki które mają tak samo albo ktoś z wykształceniem psychologicznym/ seksuologicznym. Bo może po prostu to nie jest bycie bi a jakieś zaburzenie psychiczne a może to normalne. Nie mam pojęcia co o tym sądzić a do psychologa się z tymi myślami iść wstydzę. #lgbt #teczowepaski #niebieskiepaski #rozowepaski #biseksualizm #psychologia #seksuologia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Dla mnie bycie nawet bisexualnym to możliwość związania się uczuciowego oraz seksualnego.
Jak tylko seksualnie to raczej bym się kierował, aby poczytać o heteroflex. Też bym się zastanawiał czy tak jak wyżej nie napisali -czy jest to tylko podniecenie seksualne podsycone fantazjami?
Dodatkowo uważałbym, bo nawet #teczowepaski oraz #