Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Po miesiącach walki z samym sobą pogodziłem się że jestem Bi. Zaczęło się w 2021 od fascynacji femboyami i trans kobietami. Potem poszło dalej. Chciałem brać kobiety, femchłopców i transki ale kurde ciężko było zachowując zdrową psychikę pogodzić się że nachodziły mnie myśli by penetrował mnie facet. Miałem raz nawet sen e-------y o tym. Najlepsze jest to że zwykli faceci mnie nie kręcą z ciała czy platonicznie. Penisy też mnie nie kręcą. Jakby mi kobieta miała wkładać d---o to była by dla mnie żadna przyjemność. Kręci mnie i to bardzo że ktoś by się mną podniecał na tyle że chciałby we mnie włożyć i nie wiem czy to normalne :( Są tu jakieś bi chłopaki które mają tak samo albo ktoś z wykształceniem psychologicznym/ seksuologicznym. Bo może po prostu to nie jest bycie bi a jakieś zaburzenie psychiczne a może to normalne. Nie mam pojęcia co o tym sądzić a do psychologa się z tymi myślami iść wstydzę. #lgbt #teczowepaski #niebieskiepaski #rozowepaski #biseksualizm #psychologia #seksuologia

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: mordo, żaden ze mnie psycholog, ale nie ma nic złego w twoim zachowaniu. Mam na myśli że każdy ma różne preferencje seksualne, i to że nie chcesz żeby ktoś cię penetrował jest jednym z nich. Imo jesteś zwyczajnym bi z predyspozycją do "ja rucham ale nie jestem ruchany" i tyle, to żadne zaburzenie psychiczne, wyluzuj. Po prostu znajdź sobie kogoś kto woli być ruchany zamiast r----ć i tyle xD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Może społeczeństwo wmówiło ci bycie homo czy bi, a ty pod to zacząłeś walić gruchę do trans w internecie? Teraz twierdzisz że przyczyną jest walenie gruchy do trans a nie uwierzenie w bzdury społeczeństwa?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
spokojny-skryba-27: bycie bi to spektrum - nawet możesz być 'tylko' heteroflex i nawet to w okrojonym do oralu lub byciu aktywnym.
Dla mnie bycie nawet bisexualnym to możliwość związania się uczuciowego oraz seksualnego.

Jak tylko seksualnie to raczej bym się kierował, aby poczytać o heteroflex. Też bym się zastanawiał czy tak jak wyżej nie napisali -czy jest to tylko podniecenie seksualne podsycone fantazjami?

Dodatkowo uważałbym, bo nawet #teczowepaski oraz #
  • Odpowiedz