Wpis z mikrobloga

@Cosipi: gownooo k-----a. To discopolo nic więcej. Pewnie to samo mówili starsi jak katowałem moleste jako dzieciak. Ale molesta nie została stworzona przez korpo. Dzisiejszy bunt młodzieży tworzy mcdonalds i coca-cola tfuuu
  • Odpowiedz
@Cosipi: Śmieszną mnie bardzo te komentarze odnośnie modelek ''wielkich'' k#w@ obrońców muzyki. Sam mam z nich bekę momentami, ale koniec końców wolę słuchać ich jak patusów następnych a poza tym numer jest naprawdę w porządku, ale wiadomo polskie nie ameryczka to cisnąć trzeba. Poza tym motyw jest znany zauważ, że każdy zespół składający się z kobiet popularny tak na przestrzeni ostatnich kilkunastu lat miał 3 kobiety w składzie sugababes, monrose
  • Odpowiedz
Ale molesta nie została stworzona przez korpo. Dzisiejszy bunt młodzieży tworzy mcdonalds i coca-cola tfuuu

@Mishraaa: I widzisz, nie do końca. Molesta jest w bardzo dużym efektem typowym dla polskiego rapu old schoolowego czyli udało im się bo byli z dużego miasta stolicy oraz bo byli jednymi z pierwszych, poza tym oni też podpisali później umowę a nawet pewnie z kilkanaście, ale po prostu ich walili bez mydła i się
  • Odpowiedz
@Cztero0404: sprzedac swoją twórczość to nie to samo co być produktem. Tamto było kipeskie ale miało klimat, a to jakieś patusiarksie misz masze na autotune, klepane na ger/usa kopytooo i nie mieszaj w to sugarbabes ! SUGAEBABES TO 100 poziomów wyżej.
  • Odpowiedz