Wpis z mikrobloga

Oj @Grooveer jak to drzewiej gadali postując fejka jak cię przyłapią to mów że to nie twoja ręka, albo usuń wpis.

https://wykop.pl/wpis/78530169/wyglada-na-to-ze-los-ukrainy-bedzie-w-rekach-trump

Ale dzisiejsza zachodnia technologia pozwala na robienie screenshotów i wrzucam w komentarzu jakby ktoś był zainteresowany.

#usa #trump #polityka #ukraina
kochmap - Oj @Grooveer jak to drzewiej gadali postując fejka jak cię przyłapią to mów...

źródło: just-a-grooveer-thing

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Grooveer: miałeś czas się przyznać do błędu ale poszedłeś w zaparte, a jak drugi raz Cię wyjaśniłem to usunąłeś wpis. Biorąc to pod uwagę oraz twoją twórczość na tagu #ukraina jestem pewien, że to nie pomyłka tylko celowe zagranie.
  • Odpowiedz
@kochmap: jak byłem pewny, że mam rację to brnąłem w zaparte. Chyba logiczne nie? Jak miałem przyznać się do błędu skoro byłem przekonany, że źródło jest wiarygodne?

Nie ma tu żadnego drugiego dna, albo złej woli. Gdybym chciał to bym usunął twoje komentarze pod swoim wpisem, ale nie zrobiłem tego.
  • Odpowiedz
  • 3
@Grooveer:

jak byłem pewny, że mam rację to brnąłem w zaparte. Chyba logiczne nie? Jak miałem przyznać się do błędu skoro byłem przekonany, że źródło jest wiarygodne?

To zajebiste masz te źródło nie przeznaczyłeś 30s na sprawdzenie a coś brzdękasz o logice. Ja na podstawie tego co wrzucasz od lat i brnięcie w zaparte doszedłem do tego wniosku, ale to jest moja opinia.
  • Odpowiedz