Aktywne Wpisy
tomasz-jarmoc +124
#ufo #uap #ufonapowaznie #kosmici #teoriespiskowe
Witam wszystkich tu zgromadzonych.
Wiem, że ten post zapewne przejdzie bez echa, ale do rzeczy.
W Archiwach Narodowych w USA pojawiły się dziś tony notatek/dokumentów i zdjęć przedstawiające te mniej lub bardziej ciekawe przypadki. Zostały ujawnione również kompletnie nowe zdjęcia i przypadki, o których nigdy przedtem nie słyszałem.
Zamieszczam
Witam wszystkich tu zgromadzonych.
Wiem, że ten post zapewne przejdzie bez echa, ale do rzeczy.
W Archiwach Narodowych w USA pojawiły się dziś tony notatek/dokumentów i zdjęć przedstawiające te mniej lub bardziej ciekawe przypadki. Zostały ujawnione również kompletnie nowe zdjęcia i przypadki, o których nigdy przedtem nie słyszałem.
Zamieszczam
FejsFak +19
Caddo Lake
Reżyseria: Logan George i Celine Held
IMDb: 6.8/10
https://www.imdb.com/title/tt15552142/
Dramat, suspens, thriller
Jezioro Caddo jest jedynym naturalnym jeziorem w Teksasie i rozciąga się na granicy z Luizjaną. Dochodzi tam do zaginięcia dziewczynki, która sama wypłynęła łódką.
Nie napiszę nic więcej, bo sam nic nie wiedziałem a bawiłem się znakomicie. Jest październik, więc myślałem, że to jakiś horror o potworze z bagien, ale nic bardziej mylnego :) Z całą odpowiedzialnością polecam sprawdzić ten tytuł. Jest dostępny na MAX.
P.S. Do produkcji dołożył się Shyamalan (a zwykle nie robi tego jak nie reżyseruje) więc możecie liczyć na suspens :)
#film
Komentarz usunięty przez autora Wpisu