Wpis z mikrobloga

#1000filmow ---- INDEX 123 A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W XY Z +111

Caddo Lake

Reżyseria: Logan George i Celine Held
IMDb: 6.8/10
https://www.imdb.com/title/tt15552142/
Dramat, suspens, thriller

Jezioro Caddo jest jedynym naturalnym jeziorem w Teksasie i rozciąga się na granicy z Luizjaną. Dochodzi tam do zaginięcia dziewczynki, która sama wypłynęła łódką.

Nie napiszę nic więcej, bo sam nic nie wiedziałem a bawiłem się znakomicie. Jest październik, więc myślałem, że to jakiś horror o potworze z bagien, ale nic bardziej mylnego :) Z całą odpowiedzialnością polecam sprawdzić ten tytuł. Jest dostępny na MAX.

P.S. Do produkcji dołożył się Shyamalan (a zwykle nie robi tego jak nie reżyseruje) więc możecie liczyć na suspens :)

#film
WLADCA_MALP - #1000filmow ----  INDEX 123   A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K...

źródło: caddo

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WLADCA_MALP: w-----ł mnie ten film, bo jest ładny, z dobrym aktorstwem, fabuła też dobrze poprowadzona i tak jak lubie nie jest wszystko podane na tacy, ale całość pozostawia uczucie niedosytu. Jakby to był pilot do jakiegoś miniserialu to spoko, a tak to nie spoko, bo w sumie motyw oklepany, chociaż dobrze przedstawiony, ale to za mało jak na tak krótki film.
  • Odpowiedz
@WLADCA_MALP: Film mnie zaskoczył. Na początku trochę wieje nudą, nie wiadomo do czego to zmierza, ale klimat jakiś taki wciągający. Z czasem nabiera rozpędu i skłania do pogłówkowania. Trudno powstrzymać się od komentarzy w trakcie oglądania :)
  • Odpowiedz