Aktywne Wpisy
Michal_Spira +58
no i to jest powód, dla którego jest mało dzieci, a nie jakiś k---a brak mieszkań
#heheszki #smiesznypiesek #nieruchomosci
#heheszki #smiesznypiesek #nieruchomosci
Niestety zawiodłem was i nie zostałem zwolniony. Żeby nie było że troluję to wczoraj na serio wkręciłem sobie że zostanę zwolniony.
Wczoraj wiele przypadkowych rzeczy się wydarzyło które mi mówiły że już dłużej nie będę tutaj pracował. Nawet Bill Gates zaczął prześladować mi Teams, nie mogłem się zalogować i myślałem że moje konto AD zostało zablokowane. Później okazało się że MS ma globalną awarię. W sumie szybko pogodziłem się ze zwolnieniem bo
Wczoraj wiele przypadkowych rzeczy się wydarzyło które mi mówiły że już dłużej nie będę tutaj pracował. Nawet Bill Gates zaczął prześladować mi Teams, nie mogłem się zalogować i myślałem że moje konto AD zostało zablokowane. Później okazało się że MS ma globalną awarię. W sumie szybko pogodziłem się ze zwolnieniem bo
Jeśli od wewnątrz i parowanie wynika z wilgoci to najlepszy sposób to umyć szybę płynem z alkoholem a później pianka do golenia (nie żel) - polecam sprawdzić np na lustrze w łazience
Myj na 3 razy. Pierwszy raz dobrym płynem do mycia naczyń który odtłuści szybę, później drugi raz jakimś płynem do mycia szyb z alkoholem, a na koniec tylko wodą, ale najlepiej żeby czystą wodą mieć i szmatkę z mikrofibry.
Ja tak myję okna w domu w 10 minut i nie zostają żadne smugi i zacieki i mam bekę z kobiet, które dwa okna
@GryllowameWazyvva:
oho wykopki, które jak zwykle są alfą i omegą xD to g---o z szyby najprawdopodobniej nie zejdzie przy wykorzystaniu żadnego domowego środka do mycia powierzchni, a jak byście za bardzo kombinowali to możecie nieodwracalnie zepsuć przednią szybę (przez pogorszenie widoczności w polu widzenia kierowcy). To jest osad który ujawnia się dopiero po "przejściu" wycieraczek
Carpro ceriglass - najlepiej na maszynie.
Szybę ciężej uszkodzić jak lakier. Jak się boisz to szukaj dobrego detailera w okolicy - ogarnie.