Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KingaM ten gownokontent sam się robi, jest cała gałąź gownokontentu która „uczy” innych gownokontentiwiczow jak zrobić automatyzacje w make.com do generowania takich filmów w całości z automatu.
  • Odpowiedz
algorytm wie, że w takie rzeczy klikasz.

@Recydywa: Nie prawda. Algorytmy na Facebooku i YouTube są z roku na rok coraz głupsze. Mi potrafi wyrzucić filmu pokroju "top dziesięć bramek reprezentacji Macedonii w 2023 roku" gdzie na w ogóle nie interesuje się piłką, nie śledzę żadnych wiadomości ani informacji o meczach. Ja praktycznie sportu nie oglądam ale YouTube myśli, że wyplucie 10 filmików pod rząd o piłce to będzie świetny
  • Odpowiedz
@Nusantara walutą internetu jest twój czas. Nie lubisz tatuaży i uważasz je za obrzydliwe? A może jednak spędziłeś chwilę na filmie, zajrzałeś do komentarzy? Nie ważne czy oceniasz dany temat pozytywnie czy negatywnie. Ważne, że tam jesteś. Być może tatuaże tak Cię rozsierdziły że napisałeś komentarz? Wtedy już po Tobie, masz mnóstwo tatuaży na feedzie. Jest mnóstwo zmiennych, algorytmy coraz lepiej utrzymują nas w pętli dopaminowej. Nienawiść też utrzymuje nas przy
  • Odpowiedz
@Recydywa: No właśnie, że tatuaże tak jak piłka nożna to tematy które mnie nie interesują. Nigdy nie szukam informacji, nigdzie tego nie klikam, nigdzie tego nie komentuje. Gdziekolwiek widzę newsy o piłce czy tatuażach to po prostu przewijam dalej. Kiedyś przed dłuższy okres miałem serię rolek memów z Johnem Ceną, gościem co uprawia wrestling. I gdyby nie algorytmy to bym nawet nie widział że on w ogóle istnieje, bo ta
  • Odpowiedz
@Nusantara algorytm z jakiegoś powodu uznał że może Cię to zainteresować i oczywiście nie działa on z chirurgiczną precyzją tylko na zasadzie statystyki. W tym przypadku nie zadziałał, ale to, że tak usilnie próbował jest wskaźnikiem że właśnie nie działa losowo. Dziwi mnie że tak usilnie negujesz algorytmy podczas gdy wszyscy giganci inwestują tak dużo w ich rozwijanie i na ich podstawie są generowane największe zyski.
  • Odpowiedz