Wpis z mikrobloga

Mirki,
nie myślałem, że kiedyś do tego dojdzie, ale rozstałem się z moją dziewczyną po prawie 6 latach życia pod jednym dachem. Jest trochę ciężko i dlatego szukam ziomków do pogrania, żeby trochę zapomnieć i bez sensu nie myśleć siedząc w pustym mieszkaniu. Nie jestem asem, ale coś tam potrafię. Jeszcze przed związkiem miałem orła w laurach xD teraz juz tylko złoto 3 i to na duscie 2...
Wracając jakby ktoś chciał pograć to dajcie znać.
#zwiazki #csgo #samotnosc #gry
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pyra_wykop: niestety nie. Od jakiegoś czasu były sygnały, ale nie chciałem ich widzieć. Teraz np słyszałem, że czuje ulgę jak myśli o końcu itd. Serio byłem spoko i się starałem, ale od dawna nie czułem z jej strony takiego zaangażowania i wyszło jak wyszło. Nie daje temu szans... jeszcze jakiś czas temu mówiliśmy o przerwie, ale teraz nie ma już takiego tematu.
  • Odpowiedz
@malysz_z_syrena: rozumiem. sam miałem parę lat temu taką sytuację. lepiej dla Twojego zdrowia to zakończyć, zapomnieć. ale obeicaj sobie, że następnym razem, gdy poczujesz, że to jest to, to nie odpuścisz, staniesz na głowie i nie wypuścisz, ok?
  • Odpowiedz
@pyra_wykop: ale czego by tu nie odpuszczać następnym razem? Przecież jeżeli druga połowa traci zainteresowanie z różnych powodów to nawet jak staniesz na głowie to nic to nie da, a jedynie opóźni cały wyrok o jakiś czas
  • Odpowiedz
@w00nski: nie wiem jak to zinterpretować w Twoim kontekście. to jest przesłanie, które zinterpretowałem (uważam) poprawnie w swoim przypadku i Mirek wierzy, że poprawnie zadziała w jego przypadku. tu nie ma przestrzeni do dokładnego rozpisywania/analizowania co i jak. czasami "all You need is love", ale najpierw należy pokochać siebie ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz