Wpis z mikrobloga

Zajebiste ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wybuch stacji benzynowej w Groznym, Czeczeńska Republika, Rosja. To już kolejna eksplodująca stacja benzynowa w przeciągu 2 tygodniu. Eksplozja w pobliskiej Machaczkale, Dagestan, pochłonęła życie 13 osób 27 września. Przyczyny nie są znane, ale prędzej chodzi o porachunki biznesowe między klanami niż zwykły rosyjski b----l. W tej chwili na Kaukazie jest bardzo gorąco, a Kadyrow poblicznie grozi śmierciom dwóm posłom Dumy Państowej, którzy rzekomo mieli planować jego morderstwo ( ͡° ͜ʖ ͡°) #ukraina #rosja #wojna #kaukaz #czeczenia #kadyrow #pozar #wybuch #rosjawstajezkolan #zajebiste #wideo
zafrasowany - Zajebiste ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wybuch stacji benzynowej w Groznym, Czeczeńska Re...
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 22
@Kingside: Mam inne ujęcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

---edit... kurde skupiłem się na tym co się dzieje ze zbiornikiem, a on po drodze kosi 2 osoby. Po pierwszej jakiś przedmiot wzbija się w powietrze i dolatuje do kamerzysty... no nie zdziwie się jak to był... telefon trzymany w ręce przez pierwszą osobę. Bo wiecie, hehe filmik sobie nakręce, co się może stać, przecież nagle nie wybuchnie
zafrasowany - @Kingside: Mam inne ujęcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

---edit... kurde skupiłem się n...
  • Odpowiedz