Wpis z mikrobloga

@RitmoXL powiedz mi gdzie mam poznać jakąś sensowną dziewczynę. Pracuje zdalnie. Imprezy to jakieś pudło do bzykania co najwyżej. Daj mi 10 pomysłów jak poznać jakąś wartościową i ładną bezdzietną dziewczynę. Jak się uda to masz flaszkę. Tylko nie pisz kurs tańca, siłownia itd bo to przeruchaneeeeeeeeee na maxa
  • Odpowiedz
@pawel-borecki: I jaki jest z tym problem? widocznie 3 spotkania to był dla niej odpowiedni czas aby stwierdzić że to nie to.
Zależy od ludzi, jedną osobę skreślisz już po 5 minutach spotkania, inną po 2 tygodniach znajomości.
  • Odpowiedz
@jazdaniebieski2023: Jedno jest pewne, na Tinderze to znalezienie kogoś sensownego jest mega trudne bo tam jest ogromna dysproporcja między kobietami a mężczyznami i to manieruje kobiety, uczy ich przedmiotowego podejścia plus wielu dziwnych akcji. To przez to powstały ghostingi i inne gówna. W dodatku samemu tinderowi nie zależy żebyś kogoś znalazł tylko długo tam siedział i najlepiej w akcie desperacji zaczął płacić.

Ludzie znajdują partnerów życiowych wszędzie tak naprawdę, natomiast
  • Odpowiedz
@RitmoXL nie jestem desperatem. Mam na koncie dwa długie związki. Zawodowo jestem spełniony, jestem przystojny i zarabiam sensowne pieniądze. Ale brakuje drugiego człowieka. Ta ostatnia była bardzo sensowna. Nie była najpiękniejsza z tych które poznałem, ale miała w sobie to coś. Dodatkowo też pracuje zdalnie, więc wie że klikać w komputer to nie takie proste jak się wydaje. Ja raczej się już poddaje bo jeśli w swoim piku nie mogę znaleść
  • Odpowiedz
@jazdaniebieski2023:

Powiem truizm, ale on najlepiej oddaje istotne sprawy. Nie jest lekko ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ludziom z problemami potrafi się trafić super partia a komuś kto jest spoko i się stara trafia się figa. I żeby nie było to kobiety też to spotyka tylko w innym stopniu, no i jak są ładne to mogą mieć s--s i inne benefity na zawołanie.

Do tej sytuacji też przyczynił się Tinder bo wiele z tych lasek które tak przebierają i robią gigantyczne listy „TO-DO” dla potencjalnego faceta, musiała by zejść na ziemię zamiast ciągle klikać. ( ͡° ͜
  • Odpowiedz
@RitmoXL dziękuję za tą dyskusję. To nie jest tak że jestem smutny i mam nieciekawe życie. Wręcz przeciwnie. Ale do pewni właśnie chciałbym mieć partnerkę. To już nie chodzi o bzykanie ale tak zwyczajnie chciałbym być czyjś. Przytulić się itd. Brzmię jak przegryw xD ale fakt że oprócz seksu to tego mi równie mocno jak nie mocniej brakuje
  • Odpowiedz