Wpis z mikrobloga

Kolejny vlog - redukcja ostra jak maczeta ( ͡° ͜ʖ ͡°) zapraszam do łapkowania, subowania, oglądania. Jeśli wpis zdobędzie 25 plusów wrzucę zdjęcie w komentarzu poniżej, które obiecałem zrobić dla @Lewusx - czyli z wypiętą ogoloną dupą, aby pokazać swoje okazałe mieśnie dwugłowe

#mirkokoksy #mikrokoksy #silownia #fullborsukworkout #dieta, zdrowie
Kasahara - Kolejny vlog - redukcja ostra jak maczeta ( ͡° ͜ʖ ͡°) zapraszam do łapkowa...

źródło: 2024-10-12 16.08.25

Pobierz
Kasahara - Kolejny vlog - redukcja ostra jak maczeta ( ͡° ͜ʖ ͡°) zapraszam do łapkowa...
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@IllIllllIllniepomszczon_napletekIlI: to fotomontaż :), zdjęcie z domu, tło siłowni westside z internetu

@AlienStalker nie mam gino, kilka razy badane USG, nawet 3 tygodnie temu przez chirurga plastycznego bo byłem wycinać kaszaka. Inny sutek niż normalny to nie ginekomastia - ja mam odstające od dziecka plus byłem grubasem i schudłem 50 kg. Jeśli nic nie ma, to nie zamierzam się bez potrzeby kroić. Ogólnie uważam, że co to w necie
  • Odpowiedz
@Kasahara: Gdzieś mi tutaj na wykopie ktoś pisał, że to "wina pozycji przed lustrem" że nie widać kapturów (tzw. traps). U Ciebie są doskonale wyodrębnione i widoczne. Może to też wina pozycji przed lustrem :)
Natomiast mam zasadnicze pytanie: czy trzymasz taką mocno dociętą formę przez cały rok czy sezonowo?
  • Odpowiedz