Wpis z mikrobloga

Dawno temu zbierałem się na wycieczkę do Białegostoku, aż w końcu rok po śmierci Majora i kilka lat po tym, jak szkolna praktycznie zdechła, w końcu się wybrałem. xD Chciałem głównie odwiedzić miejsca ze starej szkolnej i menelskich gniotów. Wrażenia fajne, jak tylko trafiłem na Starosielce to miałem wrażenie, że już tam byłem, bez mapy wiedziałem gdzie iść.
W komentarzach wrzucam zdjęcia opis wędrówki, zanim zabrali mnie do Choroszczy (na stałe).
#kononowicz #suchodolski #mexicano #patostreamy
ZukColorado - Dawno temu zbierałem się na wycieczkę do Białegostoku, aż w końcu rok p...

źródło: 01

Pobierz
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 72
@ZukColorado: Potem słynny kerfiur. Nie pamiętałem, że słynna akcja z Mexicanem, Kononem i alkomatem miała miejsce tam, ale gdy zobaczyłem postój taksówek od razu miałem przed oczami tamtego gniota.( ͡° ͜ʖ ͡°)
ZukColorado - @ZukColorado: Potem słynny kerfiur. Nie pamiętałem, że słynna akcja z M...

źródło: 04

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 82
@ZukColorado: Na wjeździe, jakby to mało być zaskoczeniem, straszny syf. Jedna asterka stoi z wybitą tylną szybą, druga jest nakryta prewencyjnie blachą chroniącą przed młodzieżą bandycką, widać tez butelki po olkoholu, urwaną rynnę i wiele innych artefaktów. Może i na podwórku jest syf, ale za to trzy kamery bestii z gór działają cały czas.
ZukColorado - @ZukColorado: Na wjeździe, jakby to mało być zaskoczeniem, straszny syf...

źródło: 12

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 64
@ZukColorado: Po drodze było też mnóstwo innych miejsc związanych ze Szkolną. Uniwerstal, Upalna 5A (matka i do pewnego czasu Mexicano), Storczykowa (Olgierdano), mijałem Rumiankową (Kosno), Celowniczą (pierwszy magazyn Łosiów), słynny McDonals's ze śliską podłogą z pamiętnego lajta Fiodora, zoo, na którym knur dokarmiał zwierzęta, plac przed dworcem PKP, na którym kiedyś szympans nagrywał lajta z menelami.
Uguem polecam i trzymajta się tam.
ZukColorado - @ZukColorado: Po drodze było też mnóstwo innych miejsc związanych ze Sz...

źródło: 15

Pobierz
  • Odpowiedz
@ZukColorado: Zacny materiał, fajnie się czytało i oglądało przy lecutkiej sobocie. Gdyby tak jeszcze chciało Ci się wtedy poszukać slynnego pieńka-kosmodromu, z którego NitroSzczur odbywał astralne tripy z ORBITEM... Ale i tak 9/10 wycieczka.
  • Odpowiedz