Wpis z mikrobloga

Takie teksty lecą tylko w rozmowie przez telefon,

@NuklearnaKawa: drugi telefon do nagrywania rozmowy i koniec zabawy. Z drugiej strony nikomu nie chciałoby się sądzić kilka lat z pracodawcą o takie coś.
  • Odpowiedz
@uciuuu: A nie trzeba mieć zgody przypadkiem na nagrywanie osoby przez telefon, bo jak nie to koniec zabawy ? Takie rozmowy to norma, ale szofery dalej się łapią.
  • Odpowiedz
No chyba w sądzie może być z tym problem, ale nie jest prawnikiem. Ale dowody zawsze warto zbierać. Szantażuj cie , to wyciągasz swoje materiały.
  • Odpowiedz
@wezsepigulke w pracy nie mówi się nie będę nic zmieniać tylko nie da rady albo góra się nie zgadza albo tupnie Nóżka, pierwszy dwa posty poprawne następny do d--y, musisz poduczyć się baitowania
  • Odpowiedz
Takie teksty lecą tylko w rozmowie przez telefon, nigdy sms

@NuklearnaKawa: a co to zmienia, skoro można nagrać taką rozmowę? Ja nagrywam z automatu wszystkie moje rozmowy, więc... ( ͡° ͜ʖ ͡°). Nie można ich wykorzystać w sadzie jedynie w sprawach dotyczących kodeksu karnego, ale w sprawach cywilnych, to o panie.
  • Odpowiedz
@wezsepigulke ja to się tak zastanawiam, gdzie są takie firmy co się niby tak starają. Sam pracuje w firmie, gdzie zlecam załadunki i coś takiego jak przyjazd na umówiona godzinę nie istnieje. I nic nie zrobisz, bo zawsze jest jakaś wymówka. Także ten wpis wydaje mi się dość abstrakcyjny.
  • Odpowiedz