Wpis z mikrobloga

@needer: zeldy nie przeszedłem (jeszcze), ale podoba mi się. Fenyx przeszedłem podstawkę, podobało mi się (mniej niż zelda), ale elementy humorystyczne mocno nie w moim guście.
  • Odpowiedz
@needer: Zelda była w stanie mnie wciągnąć, Fenix mnie straszine wynudził. Ubisoft skopiował nieudolnie mechaniki ale nie wiedział dlaczego działają w Zledzie xD
  • Odpowiedz
@needer kup używanego switcha v2 i ograj sobie zeldy, a może Ci przypadnie do gustu i sprawdzisz inne tytuły od Nintendo. Potem sprzedasz przecież z niewielką (o ile w ogóle) stratą. Co najmniej BOTW każdy gracz powinien sprawdzić na własnej skórze!
  • Odpowiedz
@needer: grafika jest okropna. Miałem nadzieję wlasnie na klona zeldy ale bardzo się rozczarowałem. Na ps5 wygląda sto razy lepiej i nie ma lagów. Podejście ubisoftu jest tak bardzo zle, że aż się dziwiłem jak bardzo można taki fajny pomysł z----ć. Nie polecam
  • Odpowiedz
@needer: tak tak, na switchu wyglada obrzydliwie. Myślałem, że nawet troche graficznie będzie szło w stronę zeldy ale nie pociagneli i nie da rady na to patrzeć. Okropne kolory, wszystko rozmazane i słaba rozdzielczość. Fujka
  • Odpowiedz