Aktywne Wpisy
sergio91 +28
Moja obecna dziewczyna dostała propozycję sesji zdjęciowej i jest na mnie nieco zła, że nie jestem do tego negatywnie nastawiony.
Z czego to wynika? Kiedyś miałem bardzo atrakcyjną dziewczynę, też dostała taką propozycję. Jako, że byłem młody i głupi to się zgodziłem. Pierwsza sesja spoko, dobre foty. Że wszystko poszło ok, to przyszła propozycja drugiej sesji, nieco bardziej odważnej, też spoko. No to kolejna propozycja, tym razem była to sesja, na której
Z czego to wynika? Kiedyś miałem bardzo atrakcyjną dziewczynę, też dostała taką propozycję. Jako, że byłem młody i głupi to się zgodziłem. Pierwsza sesja spoko, dobre foty. Że wszystko poszło ok, to przyszła propozycja drugiej sesji, nieco bardziej odważnej, też spoko. No to kolejna propozycja, tym razem była to sesja, na której
Vukosky123 +2
#laptop #laptopy #gaming
Poszukuję laptopa tylko pod gry typu Baldur 3, Sillen Hill 2 remake, Wiedźmin, RDR2, Elden Ring. Zastanawiam się czy 15' czy 17'. Grane będzie tylko w domu. Stacjonarka odpada. Polecacie coś w budżecie do 6k? Dodatkowo jak wygląda sytuacja z dodatkowym chłodzeniem?Jakieś podstawki czy coś?
Poszukuję laptopa tylko pod gry typu Baldur 3, Sillen Hill 2 remake, Wiedźmin, RDR2, Elden Ring. Zastanawiam się czy 15' czy 17'. Grane będzie tylko w domu. Stacjonarka odpada. Polecacie coś w budżecie do 6k? Dodatkowo jak wygląda sytuacja z dodatkowym chłodzeniem?Jakieś podstawki czy coś?
Siemka, tutaj #niebieskiepaski level 28.
Szukam osoby do wspólnego pogrania w jakieś gierki. Moje zainteresowania lub coś w co chętnie pogram to: #medievaldynasty #minecraft #mountandblade, #deadisland i tego typu produkcje. Nie mam jakoś super mocnego kompa, ale na pewno znajdziemy jakiś wspólny mianownik. Mogę grę kupić, z tym też nie ma problemu. Nie celuję w gry nowe (po prostu mi się w większości nie podobają), ani takie, które są typowo nastawione pod pvp. Mogę spróbować pograć w #leagueoflegends. Czasowo mogę się dogadać, rozmowy głosowe to nie problem.
Nie jestem typem gadacza, chętnie dopasuje się do jakiejś taktyki, nie jestem jakimś pro-wymiataczem w gierki tylko niedzielnym graczem, żeby się zrelaksować. Lubię fantastykę, analitykę i generalnie światy wymyślone. Przed tym jak pogramy, możemy wymienić się paroma wiadomościami na PW. W razie pytań to piszcie komenty, na pewno się odezwę.
#przyjazn #przyjaciele #koledzy prawie #przegrywpo30tce #online #gry #grykomputerowe #gierki #rozrywka
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero