Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Odkryłem niedawno ten kanał "This is IT - Maciej Kawecki" i nie wiem czemu, ale nie da się tego słuchać. Ten gościu w-----a na dłuższą metę. Jestem koneserem tych technologicznych/naukowych kanałów i muszę przyznać, że na początku byłem pozytywnie zaskoczony. Gość zaprosił Michio Kaku, Penrosa i wielu genialnych polaków. To jak na te 170k subów to ogromne osiągnięcie, ale nie wiem ... Nie da się tego słuchać na dłuższą metę xD. Nawet smartgasm jest przyjemniejszy w odbiorze mimo swojego akcentu i wolnego stylu mówienia.

Mam wrażenie, że chłop ma ego w kosmosie. Ma z góry ustawione pytania, których trzyma się jak sroka ogona i cały czas łamie ten "flow" podczas rozmowy. Przemek górczyk mimo, że jest analfabetą to i tak w swoim debilizmie trzyma cały wywiad i jakoś to leci a tu ciężko tego słuchać. Szkoda.
No i jeszcze to pieprzenie "robimy to dla was, dla popularyzacji nauki". Tak powiedziane sztucznie, że nawet w kościele potrafią dać większe poczucie misji.

Najgorszy to był ten podcast z Zarembą. Ten się pyta o jedno a drugi mu odpowiada drugie. Pod koniec pytania z jego życia to już było za mocne. Mam wrażenie, że bardzo zmarnowany potencjał.

#maciejkawecki #podcast #nauka #youtube #podcasty #wywiad

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91

• 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach