Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +56
Nie mam juz pojęcia co robić... pisałem ostatnio o kłótniach z różowym (głównym motywem była adopcja psa, którego nie chce) i za waszymi poradami dałem ultimatum, albo ja albo pies... Nigdy nie widziałem jej takiej rozjuszonej, krzyki płacz wręcz histeria, próbowałem ja uspokoić ale nie dało rady, jak zaczęła się juz na mnie rzucać z rękoma to próbowałem ja przytrzymać za ręce, ale się wyrwała i w końcu rzuciła mnie
WielkiNos +63
Dobra wiadomość. Kuchnia Polska zajęła 11 miejsce w światowym rankingu najlepszych kuchni świata.
#kuchnia #jedzenie #swiat #ciekawostki #konkurs
#kuchnia #jedzenie #swiat #ciekawostki #konkurs
Odkryłem niedawno ten kanał "This is IT - Maciej Kawecki" i nie wiem czemu, ale nie da się tego słuchać. Ten gościu w-----a na dłuższą metę. Jestem koneserem tych technologicznych/naukowych kanałów i muszę przyznać, że na początku byłem pozytywnie zaskoczony. Gość zaprosił Michio Kaku, Penrosa i wielu genialnych polaków. To jak na te 170k subów to ogromne osiągnięcie, ale nie wiem ... Nie da się tego słuchać na dłuższą metę xD. Nawet smartgasm jest przyjemniejszy w odbiorze mimo swojego akcentu i wolnego stylu mówienia.
Mam wrażenie, że chłop ma ego w kosmosie. Ma z góry ustawione pytania, których trzyma się jak sroka ogona i cały czas łamie ten "flow" podczas rozmowy. Przemek górczyk mimo, że jest analfabetą to i tak w swoim debilizmie trzyma cały wywiad i jakoś to leci a tu ciężko tego słuchać. Szkoda.
No i jeszcze to pieprzenie "robimy to dla was, dla popularyzacji nauki". Tak powiedziane sztucznie, że nawet w kościele potrafią dać większe poczucie misji.
Najgorszy to był ten podcast z Zarembą. Ten się pyta o jedno a drugi mu odpowiada drugie. Pod koniec pytania z jego życia to już było za mocne. Mam wrażenie, że bardzo zmarnowany potencjał.
#maciejkawecki #podcast #nauka #youtube #podcasty #wywiad
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91