Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
catmag +98
Mirki, zwracam się z prośbą o pomoc. Moja siostra przechodziła w Mławie przez pasy z psem, wtem nadjechała kobieta białą Kią Rio (rocznik mniej więcej 2015-2016) i rozjechała na pasach psa a siostrę niemal potrąciła. Z psa zostały flaki na asfalcie a kobieta uciekła z miejsca zdarzenia. Rozmawiała przez telefon jadąc, co widać na nagraniu. Załączony filmik jest z kamerki, która była na budynku 1 skrzyżowanie bliżej ale to ten samochód. Niestety
Oskar: SZANOWNY PANIE, PROSZĘ O NIE POWIELANIE NIEPRAWDZIWYCH INFORMACJI! DO UST I W DU*Ę
[Edit] no i najważniejsza informacja w tym fejku:
@michkoPLX: choćby w tym że nie ma koalicji 13 grudnia tylko 15 października. Data 13 grudnia wynikła z działań prezydenta albo kogoś innego który zaprzysiężenie nowego rządu zaplanował właśnie tego dnia.
Jeśli ktoś używa zwrotu koalicja 13 grudnia, to z automatu zakładam że nie jest normalny xD. Przykro mi.
Gdzie Oskar kłamał? Napisał dwa zdania - w pierwszym kłamał - pomylił się ze stratą o 500 mln pln.
Skąd taka strata, kiedy nowy zarząd Tauronu ( ten od "uśmiechniętej " koalicji )
@dlugi-gr: Oskar podał stratę za II kwartał jako stratę za I półrocze. Liczby nie wymyślił. To jest w raportach. A tak w ogóle to kłamał czy się pomylił? To
@Okcydent: "jesteś dziwką nie umytą." Pomyliłem się? Czy skłamałem? Pomylić się można prywatnie, a kłamie się publicznie. Więc skłamał.
@Okcydent: : nie rób z logiki ku...y. Przecież wiadomo, że nie można postawić zarzutów za przepisywanie