Wpis z mikrobloga

@masz_fajne_donice:

przestan skakac po watkach, stwierdziles ze ceny sa spoko, odbiegaja do 15% od liniowego polskiego standardu, powyzej masz inlustracje tego typu myslenia i jakie komenatarz? Ano zaden....

Dlugoterminowo NA PEWNO spadna, a to czy rzad wymysli lub nie wymysli pomysl pro wzrostowy czy prospadkowy(bo czemu nie?) czy glapinski sie zaprze czy sie nie zaprzesz - sa to rzeczy na ktore srednio mamy wplyw, a od tych czynnikow glownie zalezy
  • Odpowiedz
Z toba nie ma sensu o tym rozmaiwac, bo ty jestes wyznawca teroi liniowej, zgodnie z ktora Polska wyprzedzi USA za 35 lat, a cala zachodnia Europe za max 10 lat

@del855: co ty p--------z. Ja mówię dlaczego ceny są jakie są obecnie i dlaczego nie mają powodów żeby mocno spadać. Odklejony jesteś. Szkoda mojego czasu faktycznie.
Ty nie podałeś argumentów za spadkiem - twierdzisz że spadną długoterminowo - za
  • Odpowiedz
co ty p--------z. Ja mówię dlaczego ceny są jakie są obecnie i dlaczego nie mają powodów żeby mocno spadać. Odklejony jesteś.

JEDYNE co powiedziales, to staly stosunek zarobkow do cen, czyli liniowosc

Szkoda mojego czasu faktycznie.

ano
  • Odpowiedz
Ale wykopki zamiast wziac sie w garsc i zarobic chociaz na wklad wlasny to wola plakac na wykopie jak wszystko jest drogie i nikoog nie stac na mieszkania.

@bugzer: o panie, z takimi radami to nie tutaj, tutaj mamy wzajemne kółeczko lizania się po fiutach że jest bańka i zaraz bendom spadki, i tak od 10 lat XD a kto kupił 10 lat temu to już w większości dawno spłacił,
  • Odpowiedz