Wpis z mikrobloga

jak takie cos zdobyc ?

@smokingcat: Są programy zamieniające dowolny obraz na wzór haftu krzyżykowego, później tylko kupić kanwę i włóczki ¯\(ツ)/¯ Nic skomplikowanego, ale jak finalnie chcesz dobrej jakości grafikę to kanwa będzie dość duża, więc sporo krzyżyków do zrobienia. W sam raz na zimowe, długie wieczory ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@smokingcat generalnie jest łatwe i odprężające, a ewentualne błędy/pomyłki łatwe do naprawy lub ukrycia. Masz gotową tzw. kanwę, czyli taki trochę sztywny podkład z otworami w kratkę i wyszywasz "piksele", jeden po drugim, na krzyż
  • Odpowiedz
@kostniczka: kojarze, ze moja siostra takie cos uskuteczniała parenascie lat temu. A jako geek sprawdziłem już programy do tego. nawet myslalem, zeby samemu sprobowac ale wole chyba nie podejmowac sie kolejnego projektu...za duzo lego do zlozenia w kolejce mam ;) Ile czasu mogloby zajac takie cos jak na obrazku ? btw - na pintrescie duzo smiesznych obrazkow w tym stylu...
"do not do cocaine in bathroom" lub ekran powitalny z
  • Odpowiedz
@smokingcat totalnie Cię rozumiem, bo mam bardzo podobnie, dlatego napisałam, że "jeśli Ci nie zależy ba czasie"... Bo jak tylko napisałam, że mogę zrobić, to się zaczęłam zastanawiać: ale kiedy XD
Aktualnie moim głównym "projektem" po godzinach są przetwory, teraz nazwoziłam jeszcze od mamy pigwę, gruszki i winogrona. I ciągle leżą w kolejce jakieś poprawki na stronie WWW koleżanki. Do tego kilka innych rzeczy, które zaczęłam (lub nawet nie) ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@kostniczka: Tak jest - zrozumiałem, że jeśli w trybie na luzie to zrobisz w wolnym czasie. A teraz przetworowy okres jest - z pigwy sok robiłem. Petarda ! winogrona z sokowirówki też czadowe. A WWW teraz nie robi AI >>!!?? ja mam jeszcze model do sklejania ale chyba nawet nie zacznę :D wole gotowe składańce jak Lego. no i co rusz nowa gra na ps. pisze lvl 40+ ;)
  • Odpowiedz
@smokingcat:

A WWW teraz nie robi AI >>!!??

Pewnie by mogło, ale koleżanka z tych bardzo nie kumatych technologicznie. Znając życie to i tak ja bym musiała z tym AI potem gadać ( ͡° ͜ʖ ͡°)

z pigwy sok robiłem. Petarda
  • Odpowiedz