Aktywne Wpisy
Moseva +22
Statystycznie rzecz biorąc czeka Cię w życiu jeszcze co najmniej jedna ultrawspaniała rzecz, która przekroczy Twoje najśmielsze oczekiwania. (。◕‿‿◕。)
Może dostaniesz wymarzoną pracę którą będziesz uwielbiać, może zostaniesz milionerem, możne poznasz partnera 10/10 albo stworzysz takie przyjaźnie, że każda chwila życia zyska blasku, a może zrobisz mega glow up albo zostaniesz sławnym piosenkarzem disco-polo (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Może dostaniesz wymarzoną pracę którą będziesz uwielbiać, może zostaniesz milionerem, możne poznasz partnera 10/10 albo stworzysz takie przyjaźnie, że każda chwila życia zyska blasku, a może zrobisz mega glow up albo zostaniesz sławnym piosenkarzem disco-polo (✌ ゚ ∀ ゚)☞
jacek007g +19
Gurwa, nie wierzę że ludzie się tu produkują, myślą nad dzikimi teoriami, tworzą rozległe komentarze i analizy na podstawie... nagrań samolotów xD
#ufo
#ufo
W czerwcu nieopatrznie kupiłem Forda Focus z 2007. Dałem 4 k, bo niby po rodzinie, ale okazało się, że jeszcze z 5-6 musiałem wrzucić w niego, żeby jeździł. Bo zawieszenie, bo płyn do DPF, bo coś.
No ale jeździ. Tylko sprzęgło się kończy.
I nie wiem, opłaca się go robić, czy już na złom?
Bo wszyscy mówią, że silniki awaryjne, a naprawa to masakra. X drugiej strony ma ponad 300 k i jeździ.
Duży, pojemny, jak ma. Przydaje się.
Nie wiem, ile takie sprzęgło bez dwumasy kosztuje z wymianą i czy warto, czy od razu szukać kolejnego samochodu, który też okaże się skarbonką.
@Pietter:
Złomować złom.
3.5 k
@sberatel rudej nie ma
@iwunio nie zależy, ale sobie kalkuluję
Jeśli wrzucę 2 k i pojeździ,