Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +799
Przypominam, że wszystkie urzędy w małych miejscowościach to w rzeczywistości żydowskie przedszkola dla dorosłych kobiet.
-90% pracowników to kobiety
-0% przydatności takiego obiektu
-główny cel to dawanie zajęć kobietom aby nie siedziały znudzone w domu bo jeszcze by wymyśliły np. rodzić dzieci
-zamiast tego przekładają papierki ze stosu A na stos B, popijają kawę i rywalizują między sobą o ubiór i wakacje
-ich pensje to za mało aby mogłby się samodzielnie utrzymać (jedzenie, ubrania, wakacje) więc potrzebna
-90% pracowników to kobiety
-0% przydatności takiego obiektu
-główny cel to dawanie zajęć kobietom aby nie siedziały znudzone w domu bo jeszcze by wymyśliły np. rodzić dzieci
-zamiast tego przekładają papierki ze stosu A na stos B, popijają kawę i rywalizują między sobą o ubiór i wakacje
-ich pensje to za mało aby mogłby się samodzielnie utrzymać (jedzenie, ubrania, wakacje) więc potrzebna
źródło: IMG_3032
Pobierz
tojapaweu +100
Regularnie widzę narzekanie, że dzisiejsi trzydziestolatkowie „trafili najgorzej w historii”.
Serio? Sam mam 30 lat i uważam, że wręcz przeciwnie, dostaliśmy najlepszy możliwy start.
Dorastaliśmy w idealnym momencie. Mieliśmy dzieciństwo na podwórku, do późnych godzin, bez nosów w telefonach. Jednocześnie wchodziliśmy w świat technologii stopniowo, bez cyfrowego przesytu, który dziś niszczy koncentrację. Gry, filmy, internet, wszystko pojawiało się w tempie, które pozwalało się tym cieszyć, a nie uzależniać.
Byliśmy pierwszym pokoleniem, które mogło normalnie wyjechać
Serio? Sam mam 30 lat i uważam, że wręcz przeciwnie, dostaliśmy najlepszy możliwy start.
Dorastaliśmy w idealnym momencie. Mieliśmy dzieciństwo na podwórku, do późnych godzin, bez nosów w telefonach. Jednocześnie wchodziliśmy w świat technologii stopniowo, bez cyfrowego przesytu, który dziś niszczy koncentrację. Gry, filmy, internet, wszystko pojawiało się w tempie, które pozwalało się tym cieszyć, a nie uzależniać.
Byliśmy pierwszym pokoleniem, które mogło normalnie wyjechać

#kawa #pytanie
źródło: temp_file4667160645140324744
Pobierzhttps://www.konesso.pl/pol_m_Akcesoria_Rodzaj_Zaparzacze-do-kawy_Dripper-2352.html
@JebawczanRysionu: "plastikiem do drukarek"? A zdajesz sobie sprawę że one też są robione na drukarkach 3D albo na wtryskarkach? XD Kupno plastiku do drukarki 3D z certyfikatem do kontaktu z żywnością to nie są żadne kosmiczne sprawy i taki filament jest
Komentarz usunięty przez moderatora
@czykoniemnieslysza: a niestacjonarnie gdzieś się da? Sprawdziłem na allegro i jest, ale nie ze stali.
Poszukałem ze stali i... iksde (ʘ‿ʘ) Boję się samej myśli o wlewaniu miłości w biodro
źródło: Zrzut ekranu 2024-10-12 o 12.34.52
Pobierz@DOgi: i jak nie znajdę lepszego to taki kupię - wszystko przez to, że kupiłem sobie filiżankę do espresso dosłownie o 2-3 milimetry węższą niż mam rozstaw wylewki w ekspresie xD
A "miłość" i "biodro" się wyjaśniło, jak zajrzałem niżej ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: Zrzut ekranu 2024-10-12 o 16.53.03
PobierzZa lavazzą też nie przepadam bo jest właśnie spalona i kwaśna. Z takich marketówek to mk cafe crema mi wchodzi bo ma właśnie niską kwasowość. Nie jestem ogólnie jakimś niesamowitym smakoszem i dodaję dużo mleka ( ͡° ͜ʖ ͡°)