Wpis z mikrobloga

p----i pada, liście ślisko a ten se w adidaskach z siateczką poszedł( ͡ ͜ʖ ͡) żeby mu stópki oddychały a ludzie w gumiakach poginali, błoto chlapa, trzeba było zmienić trasę, więcej pod górę, omijaj kałuże, właź czasem w błoto bo inaczej się nie da łap gałęzi żeby na pysk nie polecieć no tak to wyglądało dzisiaj, 25 km ale każda godzina to dodatkowe +100/150 kcal spalone minimum a i jeszcze zimno do tego ile było z 11 stopni dzisiaj
#sport #zdrowie #dieta #niebieskiepaski #rozowepaski
aa-aa - p----i pada, liście ślisko a ten se w adidaskach z siateczką poszedł(⌐ ͡■ ͜ʖ ...

źródło: 0

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@aa-aa: ja tam nie chcę się sprzeczać, cele w tej apce minimalne ustawiłem i w sumie spoko że bez telefonu potrafię trochę przeżyć :)
  • Odpowiedz
  • 0
@drinkIT: ale o co sprzeczać, ja tam nic nie ustawiałem mi potrzebna jest odległość i czas, a dodatkowo dzięki temu mogę sobie średnią prędkość policzyć
  • Odpowiedz
  • 0
Wpisane mam wzrost i wagę i chyba dlatego liczy ale jak to wylicza to nie wiem przecież nie wie po jakim terenie chodzisz. Ja liczę sobie na podstawie tego co naczytałem w internecie normalnie 300 kalorii / godzina chodzenia tamtędy którędy chodzę czyli bardzo nieregularny teren, a te warunki dzisiaj conajmniej nie ułatwiały drogi
  • Odpowiedz