Wpis z mikrobloga

Dostałem w rozliczeniu Samsunga S24+ i do niego smartwatcha z tej samej firmy, a że nie jest mi to potrzebne i od 4 miesięcy się kurzy to oddam wykopkowi (bez zielonek!)

Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.

#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
SaIamanca - Dostałem w rozliczeniu Samsunga S24+ i do niego smartwatcha z tej samej f...

źródło: IMG_20241011_115491

Pobierz
  • 282
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SaIamanca: Trzech ludzi leciało balonem, ale stracili orientację i postanowili dowiedzieć się, gdzie się znajdują. Obniżyli lot i widząc na dole człowieka, zapytali:
- Czy może nam pan powiedzieć, gdzie jesteśmy?
- W balonie - odpowiedział człowiek na ziemi.
- Pan zapewne jest bordo.
- A po czym to wnioskujecie?
- Podał pan odpowiedź prawdziwą, precyzyjną i
  • Odpowiedz
To nie jest tak, że w zupie koniecznie muszą pływać ziemniaki. Jest to sprawa zupełnie indywidualna i możesz zastąpić je kandyzowanymi kawałkami skórki pomarańczy lub cukierkami kopalniokami, wedle uznania. Pamiętaj jednak o użyciu odpowiednich przypraw, takich jak: szafran, liść laurowy, cynamon i majeranek.
  • Odpowiedz
  • 0
Kreatywność jest moją wiodącą cechą, mam nadzieję że to zauważysz. Miłego wieczoru ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@SaIamanca: Wykop.pl to jak internetowy Hyde Park – znajdziesz tu pełne spektrum opinii, od ciekawostek i wartościowych dyskusji po burzliwe kłótnie i memy, które rozchodzą się szybciej niż świeże bułeczki. To miejsce, gdzie każdy może być ekspertem od wszystkiego, a przy okazji dowiesz się, kto wygrał wojnę na plusy!
  • Odpowiedz