Wpis z mikrobloga

Dostałem w rozliczeniu Samsunga S24+ i do niego smartwatcha z tej samej firmy, a że nie jest mi to potrzebne i od 4 miesięcy się kurzy to oddam wykopkowi (bez zielonek!)

Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.

#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
SaIamanca - Dostałem w rozliczeniu Samsunga S24+ i do niego smartwatcha z tej samej f...

źródło: IMG_20241011_115491

Pobierz
  • 282
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Rozdajo nie byle jakie, ale wymagania też wysokie...kreatywny komentarz...kurde, co tu napisać...
Odwołać się do litości opa, pisząc że mój smartphone szlag trafił i muszę jechać na starociu z przyciskami, który wygrzebałem z szuflady?
Bez sensu, to przecież losowanie (ale to prawda, jakby co).
Wrzucić ciekawostkę? Oglądając wczoraj 1 z 10 dowiedziałem się, że słowo geniusz pochodzi z mitologii rzymskiej i oznaczało tam ,,opiekuna mężczyzny''.
Wiedzieliście?
Mam nadzieję że nie, bo ja
  • Odpowiedz
@SaIamanca: Już widzę, jak ten zestaw daje mi moc SuperWykopowicza – z Samsungiem w ręku i smartwatchem na nadgarstku, mogę szybciej scrollować, plusować i hejtować w kosmicznym stylu! 🚀 A tak serio, oddając go mnie, pomagasz mu przestać zbierać kurz, a mi stać się legendą wśród cebulaków! 😎
  • Odpowiedz
@SaIamanca: ciekierałt ej, życie to jest jedna wielka impreza, tylko szkoda, że mi non stop brakuje fajek, browarów i pizzy. Wczoraj zjadłem tyle chipsów, że chyba zostały we mnie na stałe, a do tego piłem jak dzik, aż mi się butelka przyczepiła do ręki. Serio, myślałem, że to jest jakiś nowy level ewolucji – człowiek-butelka! No i kto by pomyślał, że po trzecim kebsie w ciągu godziny człowiek zaczyna czuć
  • Odpowiedz
@SaIamanca: Picie kawy to bardzo popularny zwyczaj. Wiele osób niemal nie wyobraża sobie bez niego dnia. Jednak krótko po tym, gdy napiją się kawy, zaczynają odczuwać też zupełnie inną potrzebę.
Chęć skorzystania z toalety po napiciu się kawy pojawia się u niemal 30% ludzi, przy czym częściej dotyczy kobiet. Kawa wpływa między innymi na skurcze jelita grubego i wcale nie potrzeba do tego dużo czasu. Motoryka okrężnicy wzrasta w ciągu
  • Odpowiedz