Wpis z mikrobloga

@rol-ex: a oto moja odpowiedź na tą wiadomość

Szanowna Pani/Szanowny Panie,

Dziękuję za wiadomość dotyczącą znaleziska na temat osoby wymienionej jako "Adam M."

Proszę o przesłanie kopii pełnomocnictwa upoważniającego Panią/Pana do działania w imieniu Pana
r.....x - @rol-ex: a oto moja odpowiedź na tą wiadomość
 Szanowna Pani/Szanowny Panie...

źródło: wykop-mirko

Pobierz
  • Odpowiedz
@JackDaniels:

Pytasz dlaczego? No, bo tradycją nazwać niczego nie możesz. I nie możesz uchwałą specjalną zarządzić, ani jej ustanowić. Kto inaczej sądzi, świeci jak zgasła świeczka na słonecznym dworzu! Tradycja to dąb, który tysiąc lat rósł w górę. Niech nikt kiełka małego z dębem nie przymierza! Tradycja naszych dziejów jest warownym murem. To jest właśnie kolęda, świąteczna wieczerza, to jest ludu śpiewanie, to jest ojców mowa, to jest nasza historia,
  • Odpowiedz
Schemat działania podobny do kancelarii Kufieta z Wrocławia.

@powsinogaszszlaja: tylko, że ja mam tą zagwozdkę, że nie wiem czy kierować informację do pani adwokat z Warszawy o tym, że ktoś się pod nią podszywa i sugerować ściganie z 190a § 2 kk, czy może od razu uderzyć do Komisji ds.etyki z ORA Warszawa, bo to jest faktycznie ta osoba i podjęła ona działania sprzeczne z interesem rzekomego klienta (bo resztę
  • Odpowiedz
tylko, że ja mam tą zagwozdkę, że nie wiem czy kierować informację do pani adwokat z Warszawy o tym, że ktoś się pod nią podszywa i sugerować ściganie z 190a § 2 kk, czy może od razu uderzyć do Komisji ds.etyki z ORA Warszawa, bo to jest faktycznie ta osoba i podjęła ona działania sprzeczne z interesem rzekomego klienta (bo resztę nieprawidłowości jakoś przeboleje) ¯\(ツ)/¯

@rol-ex: Najlepiej jedno i drugie
  • Odpowiedz