Wpis z mikrobloga

via Android
  • 3
@inertia-kow ' raczej takie spiski by pokazali '
Widać że jesteś nowy, połowy rzeczy nie ogarniasz, a pierwszy się wypowiadasz i zarzucasz nieprawdę tam, gdzie Baseniara gada coś złego. Eh ciężko.
  • Odpowiedz
a raczej takie spiski by pokazali.

@inertia-kow: no sama sobie odpowiedziałaś ze raczej''
pokazują to co chcą i jak chcą w większości
a co za tym idzie co niektórzy uczestnicy to wykorzystują gdzy kombinują że ,,to wina montażu''
może tak być a może i nie ,ich punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia,nam zostaje wierzyć im albo nie
  • Odpowiedz
@Amikamamy: Dokładnie. Dlatego lepiej trzymać się faktów, które były pokazane w telewizji. Dziwnym trafem najpierw na Olę narzekały Anastazja i Alicja, potem Julia P i Karolina (która odpadła), a na końcu Karolina od Karola. Teraz z zapowiedzi wynika, że będzie miała jakieś wąty do samego Karola, który jakby nie było przywrócił jej synka Kubusia. Sporo tego. Dla mnie osobiście Ola nie jest człowiekiem budzącym zaufanie i w jej sposobie bycia
  • Odpowiedz
Dlatego lepiej trzymać się faktów,

@inertia-kow: ale jak trzymać się ,,faktów'' skoro rezyserka nam serwuje to co chce i jak chce
Olka fakt zadymiara ,dlatego naczęściej ją i jej ,,gadki'' oraz manipulacje pokazują ,
ale jak jej montują że wypada w nich źle czy dobrze tego nie wiemy i się nie dowiemy,
więc pozostaje nam tylko to co widzimy ,słyszymy ,
ale od innych tam użytkowników nie raz słyszymy że
  • Odpowiedz
@Amikamamy: Skoro tak do tego podchodzisz, to zastanów się, czy jest sens w ogóle to oglądać. Że nie wspomnę, jak niektórzy tutaj to przeżywają i potrafią wręcz zapałać nienawiścią do uczestnika, a jak ktoś idzie pod prąd, tak jak ja, to musi zakładać grubą skórę :)
  • Odpowiedz
to zastanów się, czy jest sens w ogóle to oglądać

@inertia-kow: hmmm,nie muszę się zastanawiać ,oglądam bo chcę ,oglądam bo mnie to bawi ale ,
nie frustruje
dla mnie to doskonały odrywnik od często ciężkiego monotematycznego dnia codziennego,
a do tego uwielbiam wykopkowe wpisy tutaj choć nie rzadko odmienne od mojego
  • Odpowiedz
@Amikamamy: Jestem wyluzowany i traktuję to jako zabawę. Ten cały hotel to dla mnie jak to się teraz modnie mówi guilty pleasure i nie traktuję tego poważnie. Wyzwisk do siebie przeczytałem tu wiele i część bardzo personalnych :) I mogę się założyć, gdyby szedł z nurtem i zachwalał Maję (którą uważam za najbardziej wyrafinowanego gracza, ale jest mi obojętna) i Olę (która mnie odpycha swoją wulgarnością) to nie byłoby większości
  • Odpowiedz
zachwalał Maję (którą uważam za najbardziej wyrafinowanego gracza, ale jest mi obojętna) i Olę (która mnie odpycha swoją wulgarnością)

@inertia-kow: nie koniecznie ,uwierz mi,
ile ludzi tyle opini sam wiesz jak to w życiu jest,
pisz co czujesz,pisz co myślisz ,takie prawo ma tutaj każdy,i większość to ,,szanuje'' chociaż z tym się absolutnie nie zgadzam
,,Maję (którą uważam za najbardziej wyrafinowanego gracza, '' dla mnie jest konsekwentną w swoim uporze osobą
  • Odpowiedz