Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +334
Jak bardzo wierzycie w teorię martwego internetu?
Ja właściwie coraz bardziej. Aktywnych userów na wykopie (ale nie tylko) z roku na rok coraz mniej, Facebook to już kompletnie stał się autoparodią samego siebie sprzed jeszcze 10 lat, stare babcie siedzą i odpisują na poważnie na wszystkie posty i komentarze generowane przez sztuczną inteligencję xDD
#internet #facebook #teoriespiskowe
Ja właściwie coraz bardziej. Aktywnych userów na wykopie (ale nie tylko) z roku na rok coraz mniej, Facebook to już kompletnie stał się autoparodią samego siebie sprzed jeszcze 10 lat, stare babcie siedzą i odpisują na poważnie na wszystkie posty i komentarze generowane przez sztuczną inteligencję xDD
#internet #facebook #teoriespiskowe

źródło: 528B954A-3D48-49E7-805A-EF656DC6377D
Pobierz
Bunch +1
Hej, jak mogę rozwiązać problem z odpaleniem gry? Dostaje taki komunikat....
Zainstalowałem najnowsze sterowniki do karty graficznej ale problem pozostał. Chciałem sobie odpalić grę Indiana Jones & Wielki krąg.
Co muszę zrobić?
Mój sprzęt:
Ryzen 7 1700X 8core,
Zainstalowałem najnowsze sterowniki do karty graficznej ale problem pozostał. Chciałem sobie odpalić grę Indiana Jones & Wielki krąg.
Co muszę zrobić?
Mój sprzęt:
Ryzen 7 1700X 8core,

źródło: Screenshot_1305
Pobierz
Oczywiście tego też nie pokazali ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: temp_file3024111619521305614
PobierzWidać że jesteś nowy, połowy rzeczy nie ogarniasz, a pierwszy się wypowiadasz i zarzucasz nieprawdę tam, gdzie Baseniara gada coś złego. Eh ciężko.
źródło: temp_file5621562093851616484
Pobierz@inertia-kow: no sama sobie odpowiedziałaś ze raczej''
pokazują to co chcą i jak chcą w większości
a co za tym idzie co niektórzy uczestnicy to wykorzystują gdzy kombinują że ,,to wina montażu''
może tak być a może i nie ,ich punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia,nam zostaje wierzyć im albo nie
@inertia-kow: ale jak trzymać się ,,faktów'' skoro rezyserka nam serwuje to co chce i jak chce
Olka fakt zadymiara ,dlatego naczęściej ją i jej ,,gadki'' oraz manipulacje pokazują ,
ale jak jej montują że wypada w nich źle czy dobrze tego nie wiemy i się nie dowiemy,
więc pozostaje nam tylko to co widzimy ,słyszymy ,
ale od innych tam użytkowników nie raz słyszymy że
@inertia-kow: hmmm,nie muszę się zastanawiać ,oglądam bo chcę ,oglądam bo mnie to bawi ale ,
nie frustruje
dla mnie to doskonały odrywnik od często ciężkiego monotematycznego dnia codziennego,
a do tego uwielbiam wykopkowe wpisy tutaj choć nie rzadko odmienne od mojego
@inertia-kow: nie koniecznie ,uwierz mi,
ile ludzi tyle opini sam wiesz jak to w życiu jest,
pisz co czujesz,pisz co myślisz ,takie prawo ma tutaj każdy,i większość to ,,szanuje'' chociaż z tym się absolutnie nie zgadzam
,,Maję (którą uważam za najbardziej wyrafinowanego gracza, '' dla mnie jest konsekwentną w swoim uporze osobą