Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Kurde, trochę szkoda, że pobyt Ani był taki krótki , wydawała sie nie tylo atrakcyjna, ale też zabawna ( w mniej wulgarny sposób niż Ola), widziałem u niej też większe pokłady empatii niż u najlepszej przyjaciółki przez co została przez tą drugą trochę przyćmiona.

Taki wstępniak, a teraz przechodzę do Karola, który wydaje mi się być spoko gościem, kibicuję mu, ale jego chyba też dosięgła karma. Sam zlał najpierw Anastazję, a potem Anię, obie wydawały się być bardziej zainteresowane nim niż on nimi. No to potem dostał po łbie od Baseniary i co całkiem możliwe od nowej Karoli. A przynajmniej już widać, że ta się rozgląda ewidentnie za innymi panami, to chyba dowodzi, że wcale nie jest taka w Vifona wkręcona (wyrocznia z pytaniem o Wojtka i zajawka z kolejnego odcinka gdzie słodzi Vifonowi 2).
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rosalinea: Jakie to infantylne, tendencyjne i na dłuższą metę nudne. Też tu jestem od kilku dni, a byłem już 5 osobami z hotelu. I nie, to nie jest "this is Wykop", bo na innych tagach tego nie ma. Po prostu tutaj pisze zgraja dzieciaków.

Anka wg mnie kpiła sobie z formuły i producent nie powinien jej przywracać. Nikogo tak naprawdę nie szukała tylko ten ton Kubuś to, Wojtuś tamto. Bez
  • Odpowiedz
@Rosalinea: Pomarańczko, to nie ma nic do rzeczy. To ty uprawiasz dziecinadę. Wymyśl coś nowego i pielęgnuj swoją indywidualność. Na razie, jak za stadem baranów brniesz w tę infantylność.
  • Odpowiedz