Wpis z mikrobloga

Kiedy warszawskie julki i okarki czekają aż ich ciasto na pizze z tiktoka wyrabiane ręcznie i leżące 72 godziny stanie się idealne postanowiłem o--------ć coś na ciepło. Nie ma się czym chwalić, bo podkład to zwykła pinsa za 13 zl z Biedry na którą każdy normalny człowiek kładzie burratę, szynkę parmeńską i pomidorki koktajlowe. Tymczasem u mnie wjechały pieczarki, cebula, ser żółty i kiełbasa swojska. Wszystko zostanie zalane keczupem i sosem czostkowym.

#gotujzwykopem
krossmaker - Kiedy warszawskie julki i okarki czekają aż ich ciasto na pizze z tiktok...

źródło: temp_file1502298467756529416

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@krossmaker ja tam lubię takie klasyczne zapiekanki robione w stylu "polskiej pizzy". Smacznego dla chłopa ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Marek_Licyniusz_Krassus: niekoniecznie fusion, ale oczywiście może nią być. Ba, nawet proste chłopskie jadło rodem z Polski można przerobić na fusion. To po prostu jest sposób gotowania.
Natomiast włoskie jedzenie jest promowane jako to oparte jest na bardzo dobrej jakości składnikach i to robi różnicę, jak ktoś
  • Odpowiedz
@kutmen2: o tak, pizza z dzieciństwa na cieście które nawet grubym nie można było nazwać xD to było po prostu wytrawne ciasto drożdżowe. ale i tak było pyszne
  • Odpowiedz
@krossmaker: Bo pizza to jedzenie dla biedoty?
Taniej jeszcze jest spod wyrobić, a nie kupować.. Wtedy ja mam za 8 ziko placka neapolitane kosztującą a 5 dyszek w restauracji.
  • Odpowiedz