Aktywne Wpisy

12lat25cm +279
genesis-p +656
Najbardziej w aktualnej sprawie Epsteina rozwala mnie to, że widać tam rzeczy przez które najbardziej wpływowe osoby na świecie powinny zostać co najmniej pozbawione swoich funkcji, a grupa osób na Wykopie skupiła się na tym, że jakies dziewczyny się sprzedawały i tłumaczy tym swoją samotność xD
#epstein
#epstein

Ale ja byłem jeszcze mądrzejszy, sprzedałem meblościankę zanim wytarga mi ja komornik za te wpisy o jego wysokości Labudda. Ba, nawet sprzedałem rower wigry 3 z komunii i podświetlany zegarek Casio z melodyjka i całość przeznaczyłem na zakup losów. Myślę czy nie wziąć jeszcze jakiejś szybkiej pożyczki chwilówki, prowidenta czy z bociana, który siedzi na słupie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Im więcej losów, tym większe szanse na wygraną przecież.
Razem tworzymy historie mordzie.
#budda #buddatv #budda777 #youtube #loteria #akcja #7aut2 #10kobla
źródło: 1000074810
Pobierzbez kitu budda by się mógł z bocianem dogadać i zrobić mniejsze RSSO z kodem budda jeśli ci na losy ci brakuje ale patola od budda w sumie nawet by wzięła od bociana jakby pisało nawet RSSO50% bo debile nie umieją liczyć
Ludzie rzygają tymi loteriami i widzą, że to jawny skok na kasę, nawet pod filmami Buddy jest ogrom komentarzy wskazujących, że w końcu ludzie otworzyli oczy i zrozumieli o co w tym biznesie chodzi.