Wpis z mikrobloga

Budda kolejny raz stosuje przekaz podprogowy, dając innym do zrozumienia, że jak wyzeruja swoje konto bankowe zakupując za wszystko losy, to na pewno wygrają. Taa..

Ale ja byłem jeszcze mądrzejszy, sprzedałem meblościankę zanim wytarga mi ja komornik za te wpisy o jego wysokości Labudda. Ba, nawet sprzedałem rower wigry 3 z komunii i podświetlany zegarek Casio z melodyjka i całość przeznaczyłem na zakup losów. Myślę czy nie wziąć jeszcze jakiejś szybkiej pożyczki chwilówki, prowidenta czy z bociana, który siedzi na słupie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Im więcej losów, tym większe szanse na wygraną przecież.

Razem tworzymy historie mordzie.

#budda #buddatv #budda777 #youtube #loteria #akcja #7aut2 #10kobla
lechiffre_777 - Budda kolejny raz stosuje przekaz podprogowy, dając innym do zrozumie...

źródło: 1000074810

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lechiffre_777: miałem właśnie to na wykop wrzucać, ten człowiek jest gorszy niż 13 latek

bez kitu budda by się mógł z bocianem dogadać i zrobić mniejsze RSSO z kodem budda jeśli ci na losy ci brakuje ale patola od budda w sumie nawet by wzięła od bociana jakby pisało nawet RSSO50% bo debile nie umieją liczyć
  • Odpowiedz
@eSUBA94: ale powiem Ci, że jestem bardzo ciekawy losowania jutro. Chodzi mi o faktyczną ilość losów, czy będzie to porównywalne z ostatnia z przed ostatnich loterii ze stycznia, czy może mniej. Wątpię aby przebił ilością 7aut.

Ludzie rzygają tymi loteriami i widzą, że to jawny skok na kasę, nawet pod filmami Buddy jest ogrom komentarzy wskazujących, że w końcu ludzie otworzyli oczy i zrozumieli o co w tym biznesie chodzi.
  • Odpowiedz