Wpis z mikrobloga

@OneMalaga: No nielogicznie to napisała. Po emisji zostaję na tym koncie - czyli na którym? Na tym z którego piszesz czyli hotelowym czy na tym, który wrzuciłaś czyli prywatnym. Olka idź na korepetycje do Baseniary w temacie "na którym koncie zostaję" i jak się już douczysz to weź to napisz jeszcze raz bo nadal nie wiemy. A jest to dla nas wszystkich bardzo ważne i istotne i wykopki teraz nie
  • Odpowiedz
Wszystko jedno, na którym. I tak szybko zostanie zapomniana, a wygląd i sposób bycia raczej nie przysporzą kontraktów. Występ w jednym odcinku śniadaniówki tvn to max, co ją czeka.
  • Odpowiedz
@OneMalaga: Zobaczymy po poniedziałkowym odcinku czy tylko. Wygląda na inteligentną. Żeby wydać tak krzywdzącą opinię o drugim człowieku, musiałbym z nim spędzić trochę czasu. Telewizja z każdego może zrobić głupka lub pokazać w niekorzystnym świetle jeśli tylko będzie to pasowało do założeń scenariusza.
  • Odpowiedz
@Anapara: Nikogo z tego programu nie wielbię i każdy jest mi w sumie obojętny. Nie mam 15 lat i nie identyfikuję się ze zgrają małolatów w programie telewizyjnym. Lubiłem Andrzeja, bo skrajnie tam nie pasował i trzymał poziom jako człowiek.
  • Odpowiedz