Wpis z mikrobloga

@inertia-kow: zanim coś napiszesz to stuknij się czymś mocnym w głowę może Twoja jedna szara komórka zacznie pracować. Jakim cudem mogła zablokować ich parę skoro oni nie byli para?
  • Odpowiedz
@inertia-kow: Nawet jakby chciała to nie mogła, bo miała to być blokada istniejącej pary. Poza tym, czy "posiadanie jaj" to zablokowanie swojej sojuszniczki i dziewczyny, którą dopiero przywróciła do programu? To raczej dwulicowość i zwykłe chamstwo, takie samo, jakie prezentowała Szczulia.
  • Odpowiedz
@Gazolina: Nie spinaj się tak Gazolina, bo gazy pójdą. Nie mówię, że mogła tak zrobić, tylko to by były jaja. Wybrała tak naprawdę najłagodniejszą opcję, więc nie wiem skąd te pokazane jaja.
  • Odpowiedz
@Bartix2689: Podałem przykład decyzji, w której miałaby jaja. Być może nie mogła tak postąpić, nie dbam o to. Ludzie piszą, że miała jaja, podczas gdy ona wybrała najłagodniejszą w skutkach opcję, bo tych dwoje było parą z przypadku.
  • Odpowiedz
@inertia-kow: jakie znów jaja by były? Widzę że jednak nie zastosowałaś/łeś się do mojej rady bo nadal ciezko z mysleniem....Nie było by to w ogóle zabawne ani ciekawe bo oni robią teraz największy kontent.
Najłagodniejsza opcja by było jakby zablokowała Jamochlona z Baseniarą - to byłoby całkowicie nieszkodliwe ani "nieingerujące" w rajskie ponieważ tutaj pewne było że i tak nie będą się parować. Większość osób mając tego typu władze boi
  • Odpowiedz
@Gazolina: Nie jesteś tutaj nikim szczególnym, żebym miał rozważać jakąkolwiek twoją radę. Tym bardziej oferowaną w chamskim tonie.

Jak na razie, największe jaja pokazała Pławiakówna, która wysłała zajęczą wargę na zieloną trawkę (z pomocą tv). Do tamtego momentu wszyscy się jej bali (i nadal boją) i chodzili wokół niej na paluszkach. Ale, że dresiara robi telewizji odcinki, to ma kilka żyć. Raz już przegrała w tę grę i przegra po
  • Odpowiedz
@inertia-kow: nigdzie nie napisałam że jestem tutaj kimś szczególnym. Z pewnością jednak posiadam coś czego Ty nie masz - umiejętność myślenia i jako takiej analizy. I ja Ci niczego nie oferowałam. Ja Cię zwyczajnie wyśmiałam.
()
To je Wykop.
  • Odpowiedz
@Gazolina: Skąd więc pomysł, że miałbym potraktować cokolwiek od ciebie na poważnie? Nie czuję się wyśmiany, tylko zaatakowany przez kolejnego dzieciaka w internecie. Ale wiedziałem na co się piszę, uczestnicząc w tym ambitnym tagu :) Też mam coś, czego tobie brakuje - nie muszę się dowartościowywać w internecie czyimś kosztem i dopóki nie muszę się bronić nikogo nie atakuję osobiście.
  • Odpowiedz
@inertia-kow: nawet przez 5 sekund nie pomyślałam że mógłbyś moje rady potraktować poważnie. Piszesz takie farmazony to Ci odpisalam co o tym myślę. Szczerze mam gdzieś co zrobisz z tym co napisałam. Zbyt poważnie podchodzisz do dyskusji tutaj. Zluzuj.
I ja się nie muszę dowartościowywać. Mam zajebiste poczucie własnej wartości. Nawet powiedziałbym lekko wygórowane.
  • Odpowiedz
@Gazolina >

Zbyt poważnie podchodzisz do dyskusji tutaj.

Cały mój pobyt tutaj traktuję z przymrużeniem oka. To ty mnie zaatakowałaś, więc hipokryzja z ciebie się wylewa. Sporo pracy przed tobą, ale sądząc po twoim po stylu pisania, masz jeszcze czas. Kiedyś może będą z ciebie ludzie. Tyle ode mnie. Bez odbioru.
  • Odpowiedz