Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Amfidiusz Jak na szczeniaka to kawał kupy ( ͡º ͜ʖ͡º) Btw. jesteś pierwszą osobą o której słyszę żeby odpala roombe w nocy. Przecież ona ma kamerę i musi cos minimalnie widzieć żeby się nie zgubić.
  • Odpowiedz
  • 191
O matko swiento xD ptsd murowane po tym wszystkim. Mam roborocka i zdaje mi sie ze by nie zrobil takiego numeru. Ciagle kreci leserem i sprawdza przeszkody jak jakas znajdzie oznacza na mapie, robi zdjecie i jedzie dalej. Moze po to w ustaeieniach jest funkcja "zwierzeta" xd?
  • Odpowiedz
Więc zadzwoniłem i powiedziałem prawdę. Moja Roomba znalazła psią kupę i prawie wywołała III wojnę światową.

I wiecie, co zrobili? Zaproponowali wymianę. Tak, moi drodzy. Wymieniają Roombę, która wjechała w psią kupę, a potem umarła kupną, wodnistą śmiercią w wannie - z oczywiście nie ich winy.

@Amfidiusz: KAMA, SRAJ, NOWY ROBOT PRZYJECHAŁ!
  • Odpowiedz
  • 3
Czytałem...widziałem, czułem zapach, emocje, tragedię i szczęśliwe zakończenie z morałem.
O taką literaturę nic nie robiłem...
  • Odpowiedz
@Amfidiusz:
Pewnej nocy, kiedy miasto otuliła ciemność, robot odkurzający Roomba, nazywany przez właścicieli Rambo, rozpoczął swoją nocną misję. Właściciele, Ewa i Kuba, postanowili wyłączyć się od codziennych zmartwień i spokojnie przespać całą noc. Rambo, jak zwykle, ruszył w pełni zadowolony, gotowy na walkę z kurzem i brudem.

Niestety, w mroku czaiła się niespodzianka. Podczas swojej wędrówki przez salon Rambo wjechał w świeżą psią kupę, która została zapomniana na podłodze przez ich
  • Odpowiedz