Aktywne Wpisy
RnaJ +2
#zwiazki #psycholog #psychoterapia psychoterapeutka powiedziała mi, że sprawdzanie telefonu partnerki po tym jak mnie zdradziła (obiecała poprawę, mamy dziecko, wiem że frajer ze mnie) to to samo co jej zdrada, bo to też p-----c. Co sądzicie?

#raportzpanstwasrodka Zakochana młoda para

źródło: image
Pobierz
Niestety, muszę z tym miesiącem opuścić tag #programista15k (╥﹏╥)
Powiem Wam, że kurła warto było kucować w piwnicy ostatnie lata, to jest całkowicie inny level życia, gdy nie muszę myśleć o bieżących wydatkach, fajnie jest się tak przestawić, gdy wcześniej się nie przelewało i trzeba było liczyć każdą złotówkę.
To jeszcze dla mnie jest jakaś j----a abstrakcja, że 4 lata temu kosiłem 3k do łapy na kurierce za 12h roboty XD
W sumie, to te 4 lata pracy siedzącej poskutkowały tym, że musiałem zacząć regularnie chodzić do fizjoterapeuty przez napięciowe bóle głowy oraz zrobiłem sobie diagnozę na ADHD przez problemy ze skupieniem się w robocie, no i wyszła pozytywna xD
@miltem: i feel you bro. W 2015, gdy byłem studentem infy dziennej, pracowałem za najniższą, żeby móc się utrzymać na studiach. Ciężka praca, ciężki czas. Dzisiaj moja dniówka kwotowo jest wyższa niż wtedy miesiąc. xD Myślę o tym regularnie i zawsze mnie to buduje.
I takich ludzi jest mnóstwo w tym kraju.
Na szczęście mogę jej pomóc ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡
Te studneckie spełniły się dawno temu. W ostatnich 3 latach był taki boost że wyczyściłem całą liste marzeń. Mam tylko jedno nowe teraz: "Przestać zupełnie pracować i utrzymac przynajmniej 20% obecnego dochodu"
@Fattek: