Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +65
Trias +325
Ludzkość nie wynalazła jeszcze tortury wystarczająco okrutnej, żeby nadawała się dla typków, którzy wymyślili te wszystkie wyskakujące okienka, powiadomienia itp.
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
Sram na wasze ciasteczka. Nie chcę otrzymywać powiadomień. Wiem, że jestem w trybie pełnoekranowym, przecież sam go, k---a, włączyłem. Nie, nie udostępnię kalkulatorowi mojej lokalizacji. I na pewno nie wyłączę adblocka, bo wtedy już w ogóle zasracie mnie tymi wyskakującymi gównami.
#gorzkiezale #w---w #zalesie #d-------------------e
Fakty są takie że dzięki działaniom NATO w ciągu dwóch lat Rosja z państwa grożącego i stawiającego żądania wzgledem zachodu przekształciła sie w ujadającego kundla ktory zaczyna rozumieć swoją rolę w świecie.
Putin wiele mówił o zmianie globalnego porządku. Nie przypuszczał że ma rację. Tylko chodzi o to że to Rosja wreszcie ogarnia że jest Nigerią Eurazji
#wojna #rosja #usa #ukraina #russiahateclub #bekazpodludzi
Czas pokaże, jak na moje, Zachód zachował się w miarę dobrze.
Piszesz o historii a sam popisałeś się głupotą i jej nieznajomością. W 1920 tez ruscy dostali łomot aby za niedługo zostać mocarstwem
W jaki sposób mają zostać mocarstwem bez technologii czy nowoczesnej broni
W 1942 robiłeś 20000 T34 o gorszej wartości bojowej niż Pantera i ta ilość nadrabiała jakość. Dziś nie są w stanie zrobić poduszek powietrznych czy modułów ABS a zachod ma już opracowane nowe generacje bombowców b2