Aktywne Wpisy

ThinAspireWine +129
Sie dowiedziałem, ze jakis temu zmarl ojciec, ktory mnie porzucil jak mialem okolo 2 lata.
Cale zycie unikal placenia alimentow, a jak komornik mu siadl na wyplate to rzucil prace zebym nic nie mogl dostawac.
Oprocz tego - zero kontaktu, nie wazne czy urodziny, swieta czy cokolwiek innego.
Cieszyc sie z jego smierci nie ciesze, bo mi wszystko jedno, ale mam pewien rodzaj, chyba ulgi, ze na swiecie jest jednego zlego czlowieka
Cale zycie unikal placenia alimentow, a jak komornik mu siadl na wyplate to rzucil prace zebym nic nie mogl dostawac.
Oprocz tego - zero kontaktu, nie wazne czy urodziny, swieta czy cokolwiek innego.
Cieszyc sie z jego smierci nie ciesze, bo mi wszystko jedno, ale mam pewien rodzaj, chyba ulgi, ze na swiecie jest jednego zlego czlowieka

Fennrir +100
Łatwo jest żerować na empatii takimi ckliwymi historyjkami, ale prawda jest taka że gdyby ją wpuścić to zapewne za chwilę by do Polski przyjechali w ramach łączenia rodzin ojciec i czwórka pozostałych (już znacznie starszych) dzieci, plus jeszcze dałoby innym sygnał że to jest dobry sposób na dostanie się do Europy.
#polska #imigranci #granica #ochojska #4konserwy #takaprawda
#polska #imigranci #granica #ochojska #4konserwy #takaprawda

źródło: ochoojska
Pobierz
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link