Aktywne Wpisy
pogodny_mis65 +31
Własnie oglądam wywiad z Ellonem Muskiem gdzie mówi, że aby do czegoś dojść spał w fabryce Tesli i pracował po 20h dziennie, ale przecież wykopki są mądrzejsze od najbogatszego człowieka na świecie i twierdzą, że aby do czegoś dojść nie trzeba wcale ciężko pracować tylko troche pomyśleć xD Beka z Was odklejeńcy i tyle. #praca #pracbaza #biznes #pieniadze
Kowalxxxy +172
Nic więcej dla chuopa nie potrzeba
Pytanie teraz do ludzi co mają takie ogrzewanie. Ile płacicie za ogrzewanie przy jakiej temperaturze i jakiej powierzchni oraz jaką macie izolacje?
Może i trochę głupie pytanie co ciężko porównać dwa domy użytkowane przez różne osoby ze sobą ale jednak jakieś porównanie to będzie i pokarze mi przynajmniej rzędna kosztów ogrzewania :)
Ps. Można było pompę ciepła woda/powietrze zamontować ale bez bufora to bez sensu (a na niego nie ma miejsca :( ) fotowoltaiki nie ma możliwości zamontować na chwilę obecną (brak kasy na takie rarytasy)
Tak wiem, gaz jest zły i beeee ale i tak przyjdzie co do czego to będzie normalnie używany i nic się z tym nie będzie robić :)
#ogrzewanie #ogrzewaniegazowe #ogrzewaniepodlogowe #zima
jedynie temperaturę mam niższą, ok 20-21 stopni, w pomieszczeniu z którego nie korzystam czasem nawet do 17 spada (pokój gościnny, przyduszony kalafior jak nie ma gości, a zimą prawie nigdy nie mam nocujących gości)
@powodzenia na pewno na sezon, a nie na miesiąc?
dodam, że to jest deweloperka, więc nie jest
Będzie z 3000PLN za sezon grzania gazem.
@powodzenia no i git :) jest odpowiedź która mnie satysfakcjonuje ;)
Bliźniak deweloperka na szczerym polu okolice Poznania, wieje jak w kieleckim xD
Budynek bez żadnych balkonów gzymsów prosta bryła, Ala stodoła