Aktywne Wpisy

SereneCipher +52
Jestem albo smutna, albo w-------a, albo zmęczona.
Praktycznie nic pomiędzy. Naprawdę tak wygląda życie? Czy ja robię coś nie tak?
Praktycznie nic pomiędzy. Naprawdę tak wygląda życie? Czy ja robię coś nie tak?

Nacho_Libre +16
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
źródło: 2uyh6d0ykxr3pzf
PobierzChcesz dostawać państwową kasę na CPK, bez końca przesuwając w czasie jego budowę?*
@lewoprawo: Dlatego lepiej nie robić nic, usiąść na dupie i patrzeć jak wszyscy w koło coś robią.
To jest to co wam wychodzi najlepiej.
@Ka4az: Ja tam takich rzeczy nie próbowałem, ale kolega pewnie doświadczony.
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak się żyje w kraju, gdzie ludzie nie patrzą politykom na ręce i nikt nikogo z niczego nie rozlicza, tylko każdy patrzy żeby wyrwać coś dla siebie to tak już jest ¯\(ツ)/¯
Nie jesteśmy społeczeństwem obywatelskim tylko bandą zdegenerowanych indywidualistów.
Komentarz usunięty przez moderatora
@tajemniczy-motorniczy: tak, lepiej niż w---------ć setki miliardów na bezsensownego molocha, który niczego nie zmieni.
@Ka4az Czy inwestycja w pierwsze lotnisko w Polsce od zera wybudowane od lat 70 to p-------------e miliardów serio?
Czy budowa autostrad i dróg ekspresowych to też było p-------------e miliardów? Wiesz kiedy te drogi i utrzymanie się bezpośrednio zwróci w tej inwestycji? Nigdy. Czy
@tajemniczy-motorniczy: Piszesz o CPK?
@tajemniczy-motorniczy: To racja