Aktywne Wpisy
Caracas +150
Zauważyłem ciekawe zjawisko społeczne.
Wszystkie moje koleżanki, które kończą pewnien wiek w życiu około 38 lat (ta liczba jest ruchoma ale tak w granicach maksymalnie 2 lat +-) i nie mają dzieci przechodzą coś niezwykłego.
Każda jak jedna na siłę zaczyna w pewnym momencie swojego życia na siłę udowadniać każdemu w rzeczywistości oraz na social mediach jak to wspaniałe żyje się bez dzieci. Totalnie na siłę wciskając wszędzie gdzie się da tą bajeczkę.
To
Wszystkie moje koleżanki, które kończą pewnien wiek w życiu około 38 lat (ta liczba jest ruchoma ale tak w granicach maksymalnie 2 lat +-) i nie mają dzieci przechodzą coś niezwykłego.
Każda jak jedna na siłę zaczyna w pewnym momencie swojego życia na siłę udowadniać każdemu w rzeczywistości oraz na social mediach jak to wspaniałe żyje się bez dzieci. Totalnie na siłę wciskając wszędzie gdzie się da tą bajeczkę.
To
WielkiNos +310
Ochroniarz nagrał film jak przyłapuje faceta na kradzieży czekolad. Ludzie usprawiedliwiają kradzież i wyśmiewają ochroniarza.
Ciekawe co by było gdyby każdy tak robił kierując się zasadą, że przecież czyjś - bo nie ich własny, sklep nie będzie stratny.
#polska #kradziez #takasytuacja
Ciekawe co by było gdyby każdy tak robił kierując się zasadą, że przecież czyjś - bo nie ich własny, sklep nie będzie stratny.
#polska #kradziez #takasytuacja
Aktualnie używam 2x dziennie arniki i grzeje żelem gorącym 2x dziennie. Jak zapobiegać?? Jakie badania zrobić?
Cukry mam w normie, w krwi 6.2 hba1c
#siniaki #kickboxing #sztukiwalki #trening
Blokuj to zgięciem nogi na zasadzie próby "kucnięcia" gdy bije lowkicki na twoją wykroczną nogę. Z łydką nic nie zrobisz dlatego to tak szalenie popularne w mma teraz
@athrenaline: Odwrotnie, zimno zadziała lepiej
@czerwona-zielonka Problem, że nie miałem tendencji. Blokuje wiadomo, ale jak jest tak, że partner robi przeskok i uderza jakby od tylu to ta noga z tylu ma malo miesnia i ciężko to ogarnac