@visas: trochę mnie to zastanawia, bo wielu ludzi podnosi ten problem, a ja go w ogóle nie widzę. w sensie, nie chce umniejszać czy podważać jego istnienie, ale na tle np. aut zastawiających chodniki to rowery na chodnikach to jakiś alt-margines.
@visas: za kazdym razem widzac takie wpisy zastanawia mnie co motywuje autora ze akurat wybiera zdarzenie ktore najmniej wplywa na jego zycie. Kierowcy ktorzy parkuja na chodnikach nie przeszkadzaja bardziej? Hulajnogi ustawione w poprzek? Psie kupy? Dziury, slupki, brak oswietlenia, plamy oleju, nie zgarniety snieg? meh ojtam ojtam, to o rowerzyscie na chodniku warto napisac w internetach, to zlo najwyzszej wagi ;)
Koerowcy ktorzy przeganiaja rowerzystow z jezdni tez ananasy,
@hu-nows ale zabolało co? przepraszam nie chciałam
a chodzi o to że idę sobie uliczkami poznania, ciasnymi bo to w centrum, i nagle prawie się we mnie nie w-------a potężny kolarz w obcisłych gaciach, bo przecież nie może jechać wyznaczona ścieżka po ulicy jednokierunkowej, tylko musi zza rogu wyjeżdżać 20kmph na chodnik rzeczywiście mało wpływa na moje życie groźba potrącenia i połamania nóg czy rąk
BTW ja w ogóle nie widzę źle zaparkowanych samochodów XD nie mówię że ich nie ma, ale to o wiele rzadsze zjawisko niż pedalarz albo uber eats z------------y jak p------y po
@hu-nows jeju spokojnie. widzę że długo myślałeś nad tym komentarzem i dużo jadu w niego włożyłeś XD to akurat przykre
no ja cie nie będę obrażać bo ja normalny człowiek ale serio trochę stonuj te emocje no zobacz jak brzmi w ogóle twój komentarz
no tak, mnie też próbowali przejechać ale w tym celu przecież mają zlikwidować zielona strzałkę. a ppedalarzom widocznie trzeba zrobić kolczatki żeby nie mogli nikogo rozjechać bo
@visas: merytoryczne riposty nazywasz jadem, pyszna taktyka milordzie. Celne ukąszenie musi bolec jak jad s------a..
a kto tu skrywa takie poklady agresji, że chcialby rowerzystów "wykolejać" kolczatkami. To jest dopiero przykre i smutne. Nie martw się, dorosniesz to się nieco uspokoisz z takimi totalnymi rozwiazaniami. Tylko czasem nie idź na malarstwo albo do jakiejś partii, trochę się obawiam psychopatów (takie tam historyczne uprzedzenia)
@visas: no i pobiegles z placzem do moderacji, zdziwiony i zszokowany ze ktos nie pociesza utrudzonego wedrowca niemal potraconego. Wymoderowany epitet wyrwany z kontekstu sam za chwile przywolujesz do życia, jaki to ma sens..
Stary przypominam, ze mozesz sam wszystkie moje wpisy pokasowac jako op wątku bez proszenia się modków, jak ich nie bedzie widac to tak jakby nie istnialy, genialne prawda?
Koerowcy ktorzy przeganiaja rowerzystow z jezdni tez ananasy,
a chodzi o to że idę sobie uliczkami poznania, ciasnymi bo to w centrum, i nagle prawie się we mnie nie w-------a potężny kolarz w obcisłych gaciach, bo przecież nie może jechać wyznaczona ścieżka po ulicy jednokierunkowej, tylko musi zza rogu wyjeżdżać 20kmph na chodnik
rzeczywiście mało wpływa na moje życie groźba potrącenia i połamania nóg czy rąk
BTW ja w ogóle nie widzę źle zaparkowanych samochodów XD nie mówię że ich nie ma, ale to o wiele rzadsze zjawisko niż pedalarz albo uber eats z------------y jak p------y po
Komentarz usunięty przez moderatora
no ja cie nie będę obrażać bo ja normalny człowiek ale serio trochę stonuj te emocje no zobacz jak brzmi w ogóle twój komentarz
no tak, mnie też próbowali przejechać ale w tym celu przecież mają zlikwidować zielona strzałkę. a ppedalarzom widocznie trzeba zrobić kolczatki żeby nie mogli nikogo rozjechać bo
a kto tu skrywa takie poklady agresji, że chcialby rowerzystów "wykolejać" kolczatkami. To jest dopiero przykre i smutne. Nie martw się, dorosniesz to się nieco uspokoisz z takimi totalnymi rozwiazaniami. Tylko czasem nie idź na malarstwo albo do jakiejś partii, trochę się obawiam psychopatów (takie tam historyczne uprzedzenia)
no dobra, pośmialim się ale co za
@hu-nows: xd
Stary przypominam, ze mozesz sam wszystkie moje wpisy pokasowac jako op wątku bez proszenia się modków, jak ich nie bedzie widac to tak jakby nie istnialy, genialne prawda?