Aktywne Wpisy

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz#igrzyskabebzonow v4, podsumowanie piategotygodnia
zapisane jest w sumie 63 osoby, ale juz 9 odpadlo
najgorszy tydzien od poczatlu, 15 osob przybralo na wadze, stracilismy raptem 24 kilo jako cala grupa
lacznie od startu juz 255,20 kg
w
zapisane jest w sumie 63 osoby, ale juz 9 odpadlo
najgorszy tydzien od poczatlu, 15 osob przybralo na wadze, stracilismy raptem 24 kilo jako cala grupa
lacznie od startu juz 255,20 kg
w
Zwracam się do Was z prośbą. Mam 38 lat i w kwietniu tego roku straciłem żonę oraz 5-letniego syna w tragicznym wypadku, pozniej komornik przejął mi mieszkanie. Po tych doświadczeniach znalazłem się w szpitalu psychiatrycznym z powodu próby samobójczej, ale obecnie pracuję nad odbudową swojego życia.
Z wykształcenia jestem programistą TypeScript oraz specjalistą w zakresie mikrokontrolerów STM32. Aby móc wrócić do pracy, potrzebuję złożyć komputer, ponieważ mój MacBook Pro z 2016 roku nie spełnia już moich potrzeb.
Zwracam się z prośbą o jakąkolwiek pomoc w postaci sprzętu, który umożliwi mi kontynuowanie pracy. Interesują mnie komponenty takie jak myszka, płyta główna z procesorem, zasilacz, stary monitor itp.
Będę wdzięczny za każdą formę wsparcia i obiecuję, że odwdzięczę się osobom, które zdecydują się mi pomóc.
Proszę o kontakt na priv. Dziękuję za wszelką pomoc.
Slaby bait. 0,0143/10
Chyba że coś przeoczyłem?