Wpis z mikrobloga

Kupiłem se auto, bmw x3 e83 z silnikiem 3.0
250k nalotu (raczej oryginalny, bo akat się psuje tylko to co na ten przebieg większość osób przewiduje)
No i tu jest problem... spaliła mi się pompa paliwa w baku xd nigdzie nie mogę znaleźć na teraz
Sa od e4smiecia i się zastanawiam czy od tego auta sama pompa bez kosza będzie pasować. Będzie czy nie?
#motoryzacja #bmw #e46
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WiFoN_xD: Sprawdź na realoem, moze pasować ale powodzenia przełożyć z tych twardych plastikowych przewodów które są już kruche. lepiej kupić całość za 15 zł więcej
  • Odpowiedz
  • 0
@Reynald aż tak ciężko? Ogólnie to auto wymaga trochę naprawa, w sensie pierdół ale no jednak. Najbardziej przeraża mnie to, że cieknie trochę z uszczelnienie wału
Gdzie nie pójdę to mówią, że więcej wezmą bo xdrive i jak tu żyć
  • Odpowiedz
@WiFoN_xD polecam Realoem, pokaże Ci wszystkie części zamontowane po vinie i będziesz mógł sprawdzić jaki zamiennik i z jakiego modelu będzie pasował
  • Odpowiedz
Gdzie nie pójdę to mówią, że więcej wezmą bo xdrive i jak tu żyć

@WiFoN_xD: na to p---------e trzeba uważać, gość chciał mi wymienić sprężarkę klimy i "o panie drogo będzie tu wincyj roboty bo to xdrive", a jedno z drugim nie ma nic wspólnego, zapaliła mi się czerwona lampka i zabrałem wóz z tego miejsca. Okazało się potem, że pajace sprawdzali szczelność klimatyzacji bez zamontowanego oringu na przewodzie, który
  • Odpowiedz