Aktywne Wpisy
pyszniarz +100
5 lat razem a ryj się dalej cieszy za każdym razem
#motoryzacja
#motoryzacja
Rad-X +34
przewaga ryżu nad ziemniakami
- nie trzeba obierać
- jest czyste w przechowywaniu
- nie psuje się
- jak chcesz to może ci nawet maszynka go ugotować kiedy ty zajmujesz się ważnymi sprawami na wykopie.
- Ziemniaki tylko czekają aż je z spuścisz z wzroku aby wykipieć i zarzygać mazią kuchenkę
- nie trzeba obierać
- jest czyste w przechowywaniu
- nie psuje się
- jak chcesz to może ci nawet maszynka go ugotować kiedy ty zajmujesz się ważnymi sprawami na wykopie.
- Ziemniaki tylko czekają aż je z spuścisz z wzroku aby wykipieć i zarzygać mazią kuchenkę
250k nalotu (raczej oryginalny, bo akat się psuje tylko to co na ten przebieg większość osób przewiduje)
No i tu jest problem... spaliła mi się pompa paliwa w baku xd nigdzie nie mogę znaleźć na teraz
Sa od e4smiecia i się zastanawiam czy od tego auta sama pompa bez kosza będzie pasować. Będzie czy nie?
#motoryzacja #bmw #e46
Gdzie nie pójdę to mówią, że więcej wezmą bo xdrive i jak tu żyć
@WiFoN_xD: na to p---------e trzeba uważać, gość chciał mi wymienić sprężarkę klimy i "o panie drogo będzie tu wincyj roboty bo to xdrive", a jedno z drugim nie ma nic wspólnego, zapaliła mi się czerwona lampka i zabrałem wóz z tego miejsca. Okazało się potem, że pajace sprawdzali szczelność klimatyzacji bez zamontowanego oringu na przewodzie, który