Wpis z mikrobloga

#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski

Przyznam, że to będzie trochę dziwne pytanie. Rodzina 2+2. Z żoną po ślubie od 9 lat. Żyję się cudownie. Ostatni rok upłynął pod znakiem nauki do bardzo trudnego egzaminu mojej żony. Każdy dzień i wieczór poświęcała na naukę. Ja w tym czasie schodziłem z drogi i zwyczajnie zajmowałem się sobą. Między nami jest zajebiście ale...mireczki jak spędzacie wieczory ze swoimi połówkami? Nie chciałbym każdego wieczoru spędzać na netflixach i tym podobnych. Szukam jakichś ciekawych aktywności. Może jakieś gierki planszowe na 2 osoby? Dzieci jeszcze w takim wieku, że samych na wieczór nie zostawimy. Dajcie jakieś pomysły, bo chyba zwyczajnie wyszliśmy trochę z wprawy w te klimaty.
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@cedric: nie chodzi o to żeby cokolwiek psuć, po prostu ostatni rok spędzaliśmy dosyć osobno, więc szukam jakichś ciekawych zajęć. Co do ćwiczeń to spoko, planujemy ale tydzień temu dosyć konkretnie nogę zwichnąłem i w ortezie siedzę, ale dzięki za głos !
  • Odpowiedz
@Asymilat z racji roznych ograniczen, my np. mamy randki w piatki, jak dzieci pojda spac (ok.20) - ja sie ladnie ubieram, maluje itd. I czasem przegadamy caly wieczor, czasem pogramy w jakas planszowke (niektore rozgrywki to potrafia trwac kilka godzin), zjemy cos dobrego... generalnie tak spedzamy czas zeby byc ze soba i dla siebie. W tyg nie zawsze mamy czas i sile zeby sie skupic tak mocno na sobie.
Jak mamy
  • Odpowiedz