Aktywne Wpisy

maniel +50
mirki, *rwa mać, *ujnia z grzybnią, żonka dała się oszukać na blika, rano zbombardowali ją telefonami z warszawskich numerów, Provident Polska że niby coś z kartą wyciekło, pieniądze są w niebezpieczeństwie, trzeba przelać na inne konto, potem dzwoni policja, sam komendant, że to prawda, pismo o wszczęciu postępowania przychodzi na whatsapa, komendant nawet zadzwonił na kamerkę, nawinął makaron na uszy, cały czas siedział na linii, żona zbaraniała bo strach, ważny pośpiech itp,
źródło: image
Pobierz
czerwonykomuch +38
Uwaga, dowód anegdotyczny, ale demografia w Polsce naprawdę zaczyna mnie przerażać.
Mam 27 lat, większość znajomych w podobnym wieku i - poza jedną parą - NIKT NIE MA DZIECI. Albo mówią kategorycznie nie i nigdy, albo ewentualnie „no za parę lat pomyślimy”. Ta, za parę lat to będziemy 30+, czyli w wieku już bardzo późnym na rodzenie. Biologicznie dzieci powinno się rodzić około dwudziestki, wtedy poród i połóg dla kobiety są najprostsze,
Mam 27 lat, większość znajomych w podobnym wieku i - poza jedną parą - NIKT NIE MA DZIECI. Albo mówią kategorycznie nie i nigdy, albo ewentualnie „no za parę lat pomyślimy”. Ta, za parę lat to będziemy 30+, czyli w wieku już bardzo późnym na rodzenie. Biologicznie dzieci powinno się rodzić około dwudziestki, wtedy poród i połóg dla kobiety są najprostsze,

W kontekście tego posta: https://wykop.pl/wpis/78440877/mieszkam-w-wynajmowanym-mieszkaniu-w-czesci-piwnic
Te skuhczyszczuropatwy znowu odwiedziły moje mieszkanie.
Ale żul szczurów wysyła coraz głupsze jednostki.
Szczur mi siedział w śmietniku i skrobał jakiś mały, zaschnięty brud.
Nagrałam go jak mi piszczał w ramach odstraszenia mnie xD
Ogólnie jeszcze trochę expa i będę mogła założyć spółkę deratyzującą.
Albo hodowlę szczurów. A potem tę spółkę.
Ehhhhhh
Już napisałam maila do właściciela z informacją xD
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem
Przez jakies 2 miesiace mialam szczury
Teraz mam ptsd
Nie dzialaly zywolapki [miesiac probowalam. Wlacznie tez z tym by chowac jedzenie i nigdy nie trzymac smieci w domu, by po prostu wyniosly sie z braku zywnosci], nie dzialaly pulapki
źródło: rzul szczoruf
PobierzŻe prawdopodobnie jakiś mi umarł za szafkami kuchennymi, które są na styk wsunięte, bo pojawiły mi się duże muchy w kuchni xD
A definitywnie nie jest to spowodowane śmieciami bo regularnie sprzątam (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Albo wpuść Skarabeusze
@Wrrronika: where nagranie
Wrzuciłabym, ale śmietnik nie jest idealnie czysty więc będą mnie wyzywać
@Wrrronika: baba nie boi się szczurów i morduje je butelką a boi się opinii wykopków śmiechu warte
@Wrrronika: i tak oto wielki eksperyment społeczny Calhouna zastosowany na szczurach przez swego króla upadł i gupi ryj rozwalił ku uciesze jego.
Czy jeśli zacznę im serwować jedzenie na tackach i wymieniać trociny, przestaną się rozmnażać?