Wpis z mikrobloga

Mieliście racje

W kontekście tego posta: https://wykop.pl/wpis/78440877/mieszkam-w-wynajmowanym-mieszkaniu-w-czesci-piwnic

Te skuhczyszczuropatwy znowu odwiedziły moje mieszkanie.
Ale żul szczurów wysyła coraz głupsze jednostki.

Szczur mi siedział w śmietniku i skrobał jakiś mały, zaschnięty brud.
Nagrałam go jak mi piszczał w ramach odstraszenia mnie xD

Ogólnie jeszcze trochę expa i będę mogła założyć spółkę deratyzującą.
Albo hodowlę szczurów. A potem tę spółkę.

Ehhhhhh
Już napisałam maila do właściciela z informacją xD

#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem
@Wrrronika +401
Mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu w czesci piwnicznej

Przez jakies 2 miesiace mialam szczury
Teraz mam ptsd

Nie dzialaly zywolapki [miesiac probowalam. Wlacznie tez z tym by chowac jedzenie i nigdy nie trzymac smieci w domu, by po prostu wyniosly sie z braku zywnosci], nie dzialaly pulapki
Wrrronika - Mieliście racje

W kontekście tego posta: https://wykop.pl/wpis/78440877/...

źródło: rzul szczoruf

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@lukija: Wiesz co jest gorsze?

Że prawdopodobnie jakiś mi umarł za szafkami kuchennymi, które są na styk wsunięte, bo pojawiły mi się duże muchy w kuchni xD
A definitywnie nie jest to spowodowane śmieciami bo regularnie sprzątam (°°
  • Odpowiedz
@Wrrronika maskara, my mieliśmy mrówki (prawdopodobnie się zalęgły w kartonach z poprzedniego mieszkania) i ja już świra dostawałam, a co dopiero szczury, chyba bym się ze strachu zesrala, jesteś dzielna
  • Odpowiedz
Wrzuciłabym, ale śmietnik nie jest idealnie czysty więc będą mnie wyzywać

@Wrrronika: baba nie boi się szczurów i morduje je butelką a boi się opinii wykopków śmiechu warte
  • Odpowiedz
@Wrrronika: Łap, zrób sobie pułapkę z dwóch deseczek druciku i jakiegoś klapka, butelki czy coś co ma się obracać na tym druciku, może w wiadrze nie wlewać wody jak nie chcesz zabijać.
Uuroboros - @Wrrronika: Łap, zrób sobie pułapkę z dwóch deseczek druciku i jakiegoś k...
  • Odpowiedz
Ale żul szczurów wysyła coraz głupsze jednostki.

@Wrrronika: i tak oto wielki eksperyment społeczny Calhouna zastosowany na szczurach przez swego króla upadł i gupi ryj rozwalił ku uciesze jego.
  • Odpowiedz