Wpis z mikrobloga

#hotelparadise mam nadzieję że Kuba poleci w mig. Strasznie niefajne zachowanie. Ola robi dobra minę do zlej gry, ale z pewnością nie jest jej fajnie wiedząc że związał się z Julka, całował etc.
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@Kazetka2024: nie wiem, ale uważam że nie zasłużyła na takie traktowanie. Moze głupio wyszło z Karolem, może coś nie do końca było wyjaśnione na czas, ale zbyt dużo atencji skupilo się na niej a nie na typie z wada wymowy.
  • Odpowiedz
@Kazetka2024: ale tak całkiem szczerze, bez złośliwości z urody Julka moim zdaniem najładniejsza ze wszystkich edycji. Mogłaby być tylko bardziej wybredna co do facetów, bo Kuba to bardziej do Olki pasuje, a do niej ktoś bardziej z klasą. Ola jest tak disco laska i Kuba te same klimaty.
  • Odpowiedz
@aga-rybka: no cóż o gustach się nie dyskutuje i piękno to pojęcie względne, tak naprawdę każda z tych dziewczn jest ładna, ale czy wybrałabym z nich najładniejszą? chyba nie
  • Odpowiedz
  • 1
Ale to nawet nie chodzi o wygląd etc, chodzi o jakąś elementarna przyzwoitość. I Julia i Olka powinny go pogonić bo Kuba nic sobą nie reprezentuje.
  • Odpowiedz
@aga-rybka: jest przeciętna, a z każdym odcinkiem wręcz przeciwnie wydaje mi się coraz brzydsza, było wiele ładniejszych od niej w programie, już nie mówiąc, ze na ulicy wśród pięknych kobiet jest w ogóle nie widoczna. Zwykły obłudny szon, wiec żaden normalny facet nie zwróci uwagi na takie coś ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@mykawz300: rozumiem, że w grę wchodzi sympatia do uczestnika. Jeśli kogoś nie lubisz, to nawet jeśli jest najpiękniejszy, to powiesz, że brzydki. Julia jest bardzo ładna, co nie oznacza, że jest fajna.
  • Odpowiedz