Wpis z mikrobloga

@Przegryw196cm: ja wiem, że taka nauczycielka to zarabia porównywalnie albo i mniej jak kasjerka z biedry, i ogólnie nie ma chętnych się z gówniarzami z takiej budowlanki użerać, ale wuja pana, zatraciliśmy wszelkie standardy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • Odpowiedz
@Przegryw196cm: Jprdl jak ten kraj szybko siegnal dna xD tzn. polki to zawsze byly szmaty dla obcokrajowcow ale zeby nauczycielka ojczystego jezyka za czarnucha wychodzila to jest dramat. Ja wiekszosc doroslego zycia spedzilem w UK i z mojego doswiadczenia mimo dlugiej tradycji multi-kulti spoleczenstwa ciezej tam znalezc takie pary jak ta na zdjeciu niz w Polsce a jesli juz to w 80% dziewczyna to wlasnie p0leczka ewentualnie inne zwierze ze
  • Odpowiedz
Tylko jak już dostanie obywatelstwo i ją zostawi z dzieckiem to mam nadzieję, że kapitan Państwo jej nie będzie wypłacać alimentów z m.in. moich podatków.

ehh złudzenia...
  • Odpowiedz
Ciekawe, jak długo będą razem. W przypadku małżeństw mieszanych z czarnym ojcem szansa na porzucenie rodziny wynosi 92%. Już samo to powinno kobietom zapalać pod kopułą wszystkie czerwone alarmy.

@jagoslau: Przeważnie kolorowy partner nie zna języka, do tego nie pracuje i do czasu urodzenia dziecka ona go utrzymuje, gdy rodzi się dziecko dochody spadają i kobita zaczyna naciskać na kolorowy partnera by ten szedł do pracy, on zamiast do pracy
  • Odpowiedz