Wpis z mikrobloga

#hotelparadise nie wiem czy odkrylam cos nadzwyczajnego, ale wg mnie Baseniara i Wojtek coś do siebie mają. Czy oni byli razem w Katarze? Z tego co widzę tylko ich dwoje tam było. Czy to jest jakaś wiedza tajemna czy dawno odkryta? XD
Malwa2811 - #hotelparadise nie wiem czy odkrylam cos nadzwyczajnego, ale wg mnie Base...

źródło: IMG_0870

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@juskus: i tak i nie - na SL widzę kilka zdjęć datowanych dokładnie na 27.03.2024 i to by się zgadzało z datą powrotu, ale są też fotki datowane na 15.04.2024 - terminy niby zbliżone, ale jednak wątpię aby tyle czasu ktoś siedział w Doha :) Może to kwestia zapisu i udostępniania - nie mam pojęcia - opcja 1) wszystkie foty są z powrotu, opcja mniej prawdopodobna 2) jeszcze jakiś wyjazd
  • Odpowiedz
@sraka-na-parapecie To ja właśnie widziałam storke, że oni w programie już mieli spoko kontakt, ale tego nie pokazywano.

Tak samo jak wielu rozmów z Andrzejem, rozmów Majki z Kubą itp. Szkoda, że nie ma live 🥲
  • Odpowiedz
  • 0
@sraka-na-parapecie: dzięki, to faktycznie musiało być coś z tym terminem. Ale zdziwilam się bo w programie nie pokazywali ich relacji jako ok. A moze Baseniara bardziej wpisuje sie w standardy przyszłej synowej w rodzinie z wyglądu (tak sobie myślę), choć z drugiej strony Maja ze sposobu bycia i zainteresowań. Ale Wojtek nie widział nic w Mai na początku, mówił że Baseniara i kropka, a Karolowi odpuścić nie chciał.
  • Odpowiedz
@Malwa2811: zapewne poznamy prawdę po programie, ale Wojtek to 30-latek i zapewne w swoim życiu sporo relacji przerobił, a w jednym z odcinków gdy nie był już z Julką to mówił że ona jest najlepszym w hotelu materiałem na dziewczynę w życiu realnym. Problem HP jest taki że nie ma lajwów i totalnie nie wiemy jak ludzie zachowują się w kontakcie z innymi. Maja pomimo tego że jest słodka i
  • Odpowiedz
  • 1
@Dewasta niby dobrze, miała trzy dni kroplówki, dziś już nie potrzeba bo normalnie je. Na kontroli miała USG, wszystko w porządku. Tyle że jest albo leniwa, albo słaba bo wszędzie trzeba ją nosić a ona tylko wstaje jak chce zmienić pozycję spania.
No ale ona ma 14 lat ( w tamtym poście źle napisałam że 15) więc dochodzi do siebie też dłużej.
Weterynarka powiedziała nam dziś że szczerze mówiąc przez wiek
  • Odpowiedz