Wpis z mikrobloga

#ck3 MA ktoś paczkę modów do pożyczenia na najnowszą wersję? Grałem dawno temu i nie ogarniam już jakie mody są fajne, a jakie nie. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Lubiłem grać na nieśmiertelności (z wieku) postaci, bo fajnie się rolepleyowało. Wyszło może coś bardziej zbalansowanego mimo to?

#gry #paradox
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Retiarius_oma: to już zależy od stylu Twojej gry. Generalnie wszystkie mody zaktualizowane po 25 wrzęsnie powinny już śmigać choć wczoraj czy przedwczoraj znowu po aktualizacji trochę modów się zrypało ale przynajmniej ogarneli szybkość gry xd Jeśli grasz z większą ilością modów to jeszcze pewnie dopiero za 1-2 tyg się wszystko ustabilizuje bo paradox jeszcze będzie łatał ten dodatek bo nadal natrafiam na bugi i glicze.
  • Odpowiedz
@Retiarius_oma: aktualnie gram jako nordycki wędrowiec/najemnik ¯\(ツ)/¯ https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2882223898 mniejsza mapa rozgrywki bo nie lubie lagów w późniejszej grze. Reszta to jakieś kosmetyki jak mnie coś denerwuje to szukam moda na to. Tak jak teraz szukam moda na usuniecie tych z-------h okularów nie wiem czemu paradox się przy tym tak bardzo uparł i nie dał po tylu miesiącach opcji usunięcia ich ( ͠° °)
  • Odpowiedz