Wpis z mikrobloga

@johny-kowalski u mnie w 15pm po roku spadło chyba 3-4% przy bezprzewodowym ładowaniu. Nie rozładowywałem poniżej 20%, ale zawsze ładowałem do pełna. W ciągu dnia grałem/ leciał YouTube na ładowaniu kablowym, a po powrocie do domu stawiałem na ładowarkę bezprzewodową i tak do rana. Nie ma co płakać nad bateria, kupujesz nowy telefon i najwyżej po dwóch, trzech latach zmieniasz baterie, jak nie chcesz pozbywać się telefonu.
  • Odpowiedz
@alWdIjJpz18nHw samo to ile spadło nic nie mówi jak nie wiemy ile cykli ładowania się miało. Na 13pm mam 88% baterii po dwóch latach ładowania 20-80 po normalnej ładowarce. Ale tam nie widać cykli ładowania. Teraz przeszedłem na 15pm i będę ładował bezprzewodowo, używał zapewne podobnie często, ładował też 20-80 i zobaczę za dwa lata czy te procenty będą inne
  • Odpowiedz
@Jakubek69 nic specjalnego, 15 euro kosztuje. Ale sam wygląd mi się podoba, tylko te światełka na dole w czasie ładowania w nocy wkurzają, możliwe że wymienię na inną w podobnym kształcie.

@iquiet telefon lekko się grzeje, ale to normalne, najbardziej będzie się grzać powyżej 80% naładowania, ale ładuję tylko do 80. Prędkość wolniej niż po kablu, bo 15w max, a po kablu chyba max 27w z tego co kojarzę

@
johny-kowalski - @Jakubek69 nic specjalnego, 15 euro kosztuje. Ale sam wygląd mi się ...

źródło: image_picker_CC6C218C-CA8E-44F0-8296-E9EAD773CA0D-519-00000129EE1503AE

Pobierz
  • Odpowiedz