Aktywne Wpisy
Jechałem dzisiaj blablacarem z Niemiec gdzie pracuje żeby spłacić zaj3bany kurnik #nieruchomosci i brałem jakąś babę z Drezna. Młoda dziewczyna jakaś 26 lat.
Prawniczka czy coś tam, ma narzeczonego lekarza, zarabiają spoko hajsik, z bogatemu domu, dostała mieszkanie od starych bananowka i w ogóle
Ja prymityw ale po studiach, normalnie z nią gadałem o polityce, mieszkaniach, jakiś pi3rdoletach, punktowalem jej poglądy lewackie o małżeństwach jednopłciowych, ale generalnie spoko mi się
Prawniczka czy coś tam, ma narzeczonego lekarza, zarabiają spoko hajsik, z bogatemu domu, dostała mieszkanie od starych bananowka i w ogóle
Ja prymityw ale po studiach, normalnie z nią gadałem o polityce, mieszkaniach, jakiś pi3rdoletach, punktowalem jej poglądy lewackie o małżeństwach jednopłciowych, ale generalnie spoko mi się
MishMashStudio666 +1012
Hejo! mam dla was #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°) (już drugi raz!)
Mirki i Mirabelki czcigodne! Gdzieś i kiedyś obiecałem, że zorganizuję drugi raz jakąś błyskotkę, w końcu okazji na wręczanie upominków będzie w tym roku jeszcze całkiem sporo. Taki wynalazek może się przydać ;)
Tym razem do zgarnięcia jest pierścionek złoty, kamień centralny- London topaz. Kamienie akcentujące - diamenty. Klasyk, evergreen. Rozmiar oczywiście dopasuję. Do pierścionka kwit od rzeczoznawcy.
Mirki i Mirabelki czcigodne! Gdzieś i kiedyś obiecałem, że zorganizuję drugi raz jakąś błyskotkę, w końcu okazji na wręczanie upominków będzie w tym roku jeszcze całkiem sporo. Taki wynalazek może się przydać ;)
Tym razem do zgarnięcia jest pierścionek złoty, kamień centralny- London topaz. Kamienie akcentujące - diamenty. Klasyk, evergreen. Rozmiar oczywiście dopasuję. Do pierścionka kwit od rzeczoznawcy.
Jak odbieracie/oceniacie podrywanie na ulicy czy tam w sklepie czy parku?
Dlaczego pytam? Ponieważ dzisiaj w pracy przysłuchiwałem się dyskusji i jeden z nich (facet w okolicach 30) powiedział że poznał swoją dziewczynę (niedawno)... na ulicy, chodząc w okolicach galerii handlowej. Podszedł do niej i powiedział coś w stylu "Cześć, jestem samotny. Umówisz się ze mną?". I dziewczyna się zgodziła. Facet nie jest jakoś uber przystojny ani bogaty, ot zwykła średnia krajowa. Dziewczyna z tego co mówił też nie jest jakaś okropna (pracuje, po studiach, miła z charakteru), raczej nie Karyna. Z tego co mówił to dostawał kosza, ale jednak mu się udało. Fakt faktem że gość jest wygadany, raczej nie jest nieśmiały.
#tinder #samotnosc #zwiazki
Jak masz mocna psyche to próbuj ale wcale nie jest to łatwe
Anegdotyczne przypadki są różne, znam typa który ma trójke dzieci z babą którą potrącił na przejsciu dla pieszych no ale generalnie nope, podryw w przestrzeni publicznej to w 99% rak.
@sraciatella: trzeba mieć mistrzowskie wyczucie i spryt w rozmowie, niejako czytać ludzi w locie, aby
Takie zagadywanie obcych nagle na ulicy/w galerii bez kontekstu to cringe i desperacja w c--j...
@Maffiozzo97: @Tajlosfit
ja zagadałem w kolejce do okulisty, bo się spóźniał i po tradycji polskiej zaczęliśmy wspólnie narzekać
raz w piekarni o bułkach gadałem
na ścieżce rowerowej się lasce rower zepsuł też się zatrzymałem i bajerka
wiadomo, najlepiej narzekać i marszczyć ryja, że nic się nie da
@Maffiozzo97 Tutaj też wydaje mi się, że gość miał farta i to sporego. Ale chciałem poznać opinię z zewnątrz.
@mindy-moo Z tego co zrozumiałem to tutaj nie było kontekstu, typ podszedł i powiedział, tak o.
@razdwatrzy55 Niestety nie wiem ile zagadywał i ile razy dostał kosza. Wiem tyle że ta panna to
Co tu dużo mówić, najważniejszy jest wygląd. Także w kwestii ubioru bo ten sam typ może zrobić lepsze wrażenie ubierając się dobrze niż gdyby podszedł w dresie. Niekoniecznie musisz