Aktywne Wpisy

enten +68
Nic tak nie cieszy jak bol d--y wysoko funkcjonujących alkoholików, ze ktoś im zakazuje kupienia flaszki po 22. A patrząc na to ze większość żabek zamyka sie o 23 to jest dosłownie zabranie im jednej godziny z dnia kiedy tego alkoholu nie będą mogli kupić.
A kwik taki jakby ich na dożywocie skazywali. Wolność upada Proszę Państwa. Komunizm wraca i zamordyzm bo przez godzine zakażą sprzedawania trucizny na mieście.
Ale się wiją,
A kwik taki jakby ich na dożywocie skazywali. Wolność upada Proszę Państwa. Komunizm wraca i zamordyzm bo przez godzine zakażą sprzedawania trucizny na mieście.
Ale się wiją,

vitreux +213
Kochani Mircy, niestety, wracam po latach na Wykop.
Niestety, ponieważ ostatnio "w szerszym gronie" widzieliśmy się w 2017 roku, kiedy mój Tato zachorował na nowotwór złośliwy z przerzutami. Nagraliśmy wtedy wspólnie filmik z życzeniami zdrowia (https://youtu.be/ZAXDiFFrTS0), co odegrało OGROMNĄ rolę w procesie zdrowienia Taty. Wasza energia - nawet nie macie pojęcia - dodała mu sił do walki. Do dziś ogląda nagrania i uśmiecha się na każde "Dasz radę, Jasiu!".
Dzięki leczeniu, Waszemu wsparciu
Niestety, ponieważ ostatnio "w szerszym gronie" widzieliśmy się w 2017 roku, kiedy mój Tato zachorował na nowotwór złośliwy z przerzutami. Nagraliśmy wtedy wspólnie filmik z życzeniami zdrowia (https://youtu.be/ZAXDiFFrTS0), co odegrało OGROMNĄ rolę w procesie zdrowienia Taty. Wasza energia - nawet nie macie pojęcia - dodała mu sił do walki. Do dziś ogląda nagrania i uśmiecha się na każde "Dasz radę, Jasiu!".
Dzięki leczeniu, Waszemu wsparciu
źródło: Jasiu
Pobierz

Jak odbieracie/oceniacie podrywanie na ulicy czy tam w sklepie czy parku?
Dlaczego pytam? Ponieważ dzisiaj w pracy przysłuchiwałem się dyskusji i jeden z nich (facet w okolicach 30) powiedział że poznał swoją dziewczynę (niedawno)... na ulicy, chodząc w okolicach galerii handlowej. Podszedł do niej i powiedział coś w stylu "Cześć, jestem samotny. Umówisz się ze mną?". I dziewczyna się zgodziła. Facet nie jest jakoś uber przystojny ani bogaty, ot zwykła średnia krajowa. Dziewczyna z tego co mówił też nie jest jakaś okropna (pracuje, po studiach, miła z charakteru), raczej nie Karyna. Z tego co mówił to dostawał kosza, ale jednak mu się udało. Fakt faktem że gość jest wygadany, raczej nie jest nieśmiały.
#tinder #samotnosc #zwiazki
Jak masz mocna psyche to próbuj ale wcale nie jest to łatwe
Anegdotyczne przypadki są różne, znam typa który ma trójke dzieci z babą którą potrącił na przejsciu dla pieszych no ale generalnie nope, podryw w przestrzeni publicznej to w 99% rak.
@Maffiozzo97: @Tajlosfit
ja zagadałem w kolejce do okulisty, bo się spóźniał i po tradycji polskiej zaczęliśmy wspólnie narzekać
raz w piekarni o bułkach gadałem
na ścieżce rowerowej się lasce rower zepsuł też się zatrzymałem i bajerka
wiadomo, najlepiej narzekać i marszczyć ryja, że nic się nie da
@Maffiozzo97 Tutaj też wydaje mi się, że gość miał farta i to sporego. Ale chciałem poznać opinię z zewnątrz.
@mindy-moo Z tego co zrozumiałem to tutaj nie było kontekstu, typ podszedł i powiedział, tak o.
@razdwatrzy55 Niestety nie wiem ile zagadywał i ile razy dostał kosza. Wiem tyle że ta panna to